50-60 bin TL'ye masaüstü sistem önerisi

Hylos

Hectopat
Merhaba dostlar. Kuzenime masaüstü PC arıyorum bütçemiz 50-60k toplama veya hazır sistem fark etmez, güvenilir bir PSU'ya sahip olması çok önemli. Benim başım yandı onun yanmasın teşekkürler.

Merhaba dostlar. Kuzenime masaüstü PC arıyorum bütçemiz 50-60k toplama veya hazır sistem fark etmez, güvenilir bir PSU'ya sahip olması çok önemli. Benim başım yandı onun yanmasın teşekkürler.
Sadece kasa mı? Monitör, ekipman dahil mi yoksa

Parça kalitesini sağlam tutmaya çalıştım, görüntü biraz hoşunuza gitmeyebilir belki. Kasa oldukça güzel ama ekran kartı ve soğutucu da rgb yok, eğer isterseniz 240 sıvı soğutucu olarak Enermax liqmaxflo öneririm, sağlam soğutucu gerçekten.

İşlemci fiyatına göre en iyisi, aslında bunun performans olarak kıyası R7 9700X, ama fiyat olarak R5 9600X.
Performans olarak aynıyken fiyat olarak 2 katı kalıyor 9700X.

Soket ölü falan derseniz Amd almak sizin tercihiniz. Bence en az 3-4 yıl sıkıntısız gidersiniz, değiştirmek istediğiniz zaman da muhtemelen AM 6 ya geçilmiş olacak ona göre bi sistem olacak.

İşlemci Intel alırsanız iyzico falan da kullanabilirsiniz.
Eger bütçe artarsa Z790 Tomahawk anakart önerebilirim.

Son düzenleme:
Sadece kasa mı? Monitör, ekipman dahil mi yoksa

Parça kalitesini sağlam tutmaya çalıştım, görüntü biraz hoşunuza gitmeyebilir belki. Kasa oldukça güzel ama ekran kartı ve soğutucu da rgb yok, eğer isterseniz 240 sıvı soğutucu olarak Enermax liqmaxflo öneririm, sağlam soğutucu gerçekten.

İşlemci fiyatına göre en iyisi, aslında bunun performans olarak kıyası R7 9700X, ama fiyat olarak R5 9600X.

Soket ölü falan derseniz Amd almak sizin tercihiniz. Bence en az 3-4 yıl sıkıntısız gidersiniz, değiştirmek istediğiniz zaman da muhtemelen AM 6 ya geçilmiş olacak ona göre bi sistem olacak.

İşlemci Intel alırsanız iyzico falan da kullanabilirsiniz.
Eger bütçe artarsa Z790 Tomahawk anakart önerebil
Her şey dahil hocam birazdan bakacağım gösterdiklerinize güzel duruyor çok teşekkürler

Sadece kasa mı? Monitör, ekipman dahil mi yoksa.

Parça kalitesini sağlam tutmaya çalıştım, görüntü biraz hoşunuza gitmeyebilir belki. Kasa oldukça güzel ama ekran kartı ve soğutucu da RGB yok, eğer isterseniz 240 sıvı soğutucu olarak enermax liqmaxflo öneririm, sağlam soğutucu gerçekten.

Soket ölü falan derseniz AMD almak sizin tercihiniz. Bence en az 3-4 yıl sıkıntısız gidersiniz, değiştirmek istediğiniz zaman da muhtemelen am 6 ya geçilmiş olacak ona göre bir sistem olacak.

İşlemci Intel alırsanız İyzico falan da kullanabilirsiniz.
Eger bütçe artarsa Z790 Tomahawk anakart önerebilirim.

Kusura bakmayın benim hatam eklemeyi unutmuşum her şey dahil 50-60k tutması lazımmış. Şimdi kuzenime sordum, klavye ve mouse için 10k bütçe bıraksak yeter monitör ekleyelim sadece. Bu arada İtopya'dan veya İncehesap'tan kasa alınır mı oralarda hazır sistemler var uygun fiyatlara.

Son düzenleme:
Her şey dahil hocam birazdan bakacağım gösterdiklerinize güzel duruyor çok teşekkürler

Kusura bakmayın benim hatam eklemeyi unutmuşum her şey dahil 50-60k tutması lazımmış. Şimdi kuzenime sordum, klavye ve mouse için 10k bütçe bıraksak yeter monitör ekleyelim sadece. Bu arada İtopya'dan veya İncehesap'tan kasa alınır mı oralarda hazır sistemler var uygun fiyatlara.
Alınır, 5070 hazır sistemlere bakarız o zaman.

Şuna bakabilirsin.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı