50-60 bin TL'ye monitör + hazır veya toplama sistem önerisi

YeezY

Hectopat
Daha fazla  
Merhaba başlıkta gördüğünüz gibi 50-60 bin TL bütçem var ve bilgisayar almak istiyorum. Kasa ve monitör bakıyorum bu paranın içinde. Daha çok mimarlık ve müteahhitlik işlerinde kullanılacak, bu yüzden güçlü bir bilgisayar olması lazım. Kasa toplama veya hazır sistem olabilir. Monitör ise 27-32 inç arasında kaliteli ve gözü yormayan bir monitör olması lazım çünkü projeler yapılacak içinde. Şimdiden teşekkürler.

Son düzenleyen: Moderatör:
Merhaba başlıkta gördüğünüz gibi 50-60 bin TL bütçem var ve bilgisayar almak istiyorum. Kasa ve monitör bakıyorum bu paranın içinde. Daha çok mimarlık ve müteahhitlik işlerinde kullanılacak, bu yüzden güçlü bir bilgisayar olması lazım. Kasa toplama veya hazır sistem olabilir. Monitör ise 27-32 inç arasında kaliteli ve gözü yormayan bir monitör olması lazım çünkü projeler yapılacak içinde. Şimdiden teşekkürler.

Mimarlik projeleri yapacaginiz icin NVIDIA ekran kartli attim, saf oyun performansi isterseniz yakin fiyatlara RX 9070 XTli sistemler de var.

Monitor de 32 inch Samsung Odyssey G6 oneririm ogrenci indirimiyle 11000 TL'ye denk geliyor. Gecen hafta sipariş verdim ben de inanilmaz memnunum.

Mimarlik projeleri yapacaginiz icin NVIDIA ekran kartli attim, saf oyun performansi isterseniz yakin fiyatlara RX 9070 xtli sistemler de var.

Monitor de 32 inch Samsung Odyssey G6 oneririm ogrenci indirimiyle 11000 TL'ye denk geliyor. Gecen hafta sipariş verdim ben de inanilmaz memnunum.

Sağ olun hocam oyun oynanmayacak bilgisayarda iş için alınıyor. Monitörün renkleri nasıl acaba?

Hocam şimdi projeleri gösterirken kalite ve renk önemli oluyor bu yüzden sormuştum.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Hocam sizce bu nasıl? https://www.akakce.com/monitor/en-u...278qv-27-5ms-wqhd-pivot-fiyati,740466264.html

Technopat Haberler

Geri
Yukarı