50-60 bin TL'ye sistem önerisi

Bütçe
50-60 K

deliryumm

Femtopat
Daha fazla  
Merhaba,

İlk oyun bilgisayarımı toplayacağım. Bu nedenle güzel ve uzun vadeli olmasını istiyorum. 50-60k bütçem var üstüne de çıkabilirim. Bu nedenle bilgi ve önerilerinizi paylaşmanızı bekliyorum. Teşekkürler.

Son düzenleyen: Moderatör:
Uzun vadeli bir sistem için bence 2K Ultra ayarlarda sıkıntısız bir sistem dizilebilir. Hazır sistemlerde var isterseniz hazır sistem de önerebilirim onun haricinde verdiğiniz bütçeye monitör klavye mouse vs dahil midir yoksa onlar için ek bir bütçeniz var mıdır?

Uzun vadeli bir sistem için bence 2K Ultra ayarlarda sıkıntısız bir sistem dizilebilir. Hazır sistemlerde var isterseniz hazır sistem de önerebilirim onun haricinde verdiğiniz bütçeye monitör klavye mouse vs dahil midir yoksa onlar için ek bir bütçeniz var mıdır?
Hazır sistemde olabilir. Verdiğim bütçeye monitör klavye mouse vs dahil değildir. Ultra ayarlarda olmasa da oyunları kasmadan ve güzel bir görüntü kalitesiyle oynamak istiyorum. Önerileriz ve cevaplarınız için şimdiden teşekkür ederim.

Öncelikle işlemci seçeneğiniz önemlidir oyun için benim önerim AMD ve X3D ibaresi olan bir işlemci olmasi öte yandan ekran kartınız seçeneğiniz de önemlidir eğer darboğaz yaşamadan harika bir oyun deneyimi isterseniz işlemcinizin ekran kartınızı besleyebilecek potansiyelde olması gereklidir. Açıkçası vermiş olduğunuz bütçe ile kasmadan, sıkıntısız bir şekilde yüksek FPS değerlerinde ve çözünürlükte oynayabilirsiniz.

AMD kanadında önerebileceğim sistem:

Intel kanadında önerebileceğim sistem:

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı