Dostlar selamlar bir kasa toplamayı düşünüyorum ileride (yazın falan). Bütçem 60k bir şey olur muhtemelen. Ekran kartı 4000 serisi (50 olmazsa güzel olur). İşlemci olarak artık ne önerirseniz.
Bende yazın toplamayı düşünüyorum aynı bütçede. Sanırım böyle toplayacağım. Önerilere açığım. Ekran kartı konusuna kararsızım ama amd daha mantıklı geliyor şu an. Bilerek sıvı soğutma seçmedim işlemci soğuk çalışan bir işlemci zaten bu hava soğutucuda gayet yeterli.
En ucuz Corsair iCUE 3000D RGB Airflow CC-9011255-WW Fanlı Siyah ATX Oyuncu Kasası fiyatları için 6 taksit ve indirimleri kaçırma! Corsair iCUE 3000D RGB Airflow CC-9011255-WW Fanlı Siyah ATX Oyuncu Kasası özelliklerini incele, 3.045,13 TL'den başlayan fırsatları yakala!
En ucuz Thermalright Peerless Assassin 120 SE ARGB Siyah İşlemci Soğutucu fiyatları için 6 taksit ve indirimleri kaçırma! Thermalright Peerless Assassin 120 SE ARGB Siyah İşlemci Soğutucu özelliklerini incele, 1.599,00 TL'den başlayan fırsatları yakala!
Bende yazın toplamayı düşünüyorum aynı bütçede. Sanırım böyle toplayacağım. Önerilere açığım. Ekran kartı konusuna kararsızım ama AMD daha mantıklı geliyor şu an. Bilerek sıvı soğutma seçmedim işlemci soğuk çalışan bir işlemci zaten bu hava soğutucuda gayet yeterli.
En ucuz Corsair iCUE 3000D RGB Airflow CC-9011255-WW Fanlı Siyah ATX Oyuncu Kasası fiyatları için 6 taksit ve indirimleri kaçırma! Corsair iCUE 3000D RGB Airflow CC-9011255-WW Fanlı Siyah ATX Oyuncu Kasası özelliklerini incele, 3.045,13 TL'den başlayan fırsatları yakala!
En ucuz Thermalright Peerless Assassin 120 SE ARGB Siyah İşlemci Soğutucu fiyatları için 6 taksit ve indirimleri kaçırma! Thermalright Peerless Assassin 120 SE ARGB Siyah İşlemci Soğutucu özelliklerini incele, 1.599,00 TL'den başlayan fırsatları yakala!
Hocam elinize sağlık bayağı güzel gibi ama ekran kartı olarak NVIDIA düşünüyorum.(AMD Ekran kartı pek kullandığım söylenemez ) Eğer ki NVIDIA bir ekran kartı olursa mükemmel olur