Arkadaşlar ben Superonline 20mbit kablosuz internet kullanıyorum... Bana yaklaşık 50-60 metreden 5 diş çekebilecek ve aynı zamanda performansı iyi olan, 150mbps ve üstü , Windows 7 64 bit uyumlu , en fazla 50TL olan ve eğer mümkünse N desteği de olan fakat b/g geri dönüşük de olan bir wireless adaptör önerebilirmisiniz? Şu an Air 2410 kullanıyorum fakat pek memnun değilim... 5 diş çekse de hız düşüyor
İnan alacağın yeni bir adaptör çok ciddi fark sağlamaz. 20 Mb interneti kablolu kullanmalısın bence. Parasını ödediğin şeyi alman daha mantıklı yarısı yerine. ^^
Bazı nedenlerden dolayı kablolu kullanamıyorum zaten ben tam hızla çekiyorum kablolu gibi.Sadece kesintiler ve hız düşmeleri oluyor... Yani Air 2410 da 5 diş çektiği zaman ve hızın 48-54mbps gibi değerler gösterdiği zaman 2.2mb/s bile görüyorum indirme yaparken
Bu adaptörü önerebilirim. 802.11n desteği var. Beraberinde özel bir kablo geliyor ve kablo aynı zamanda anten görevi görüyor. Kabloda özel bakır alaşım var. Bu sayede kabloyu hareket ettirdiğinde kablo bıraktığın yerde sabit duruyor.
ASUS - Networking- ASUS USB-N13
ASUS ağ ürünlerinde birebir değişim garantisi var. Bi sorun olursa direk yenisi veriliyor.
Peki senin diğer önerdiğin TL-WN7200ND ile karşılaştırdığımızda hangisi daha iyi? Performans bakımından? İkisi de çekim gücü bakımından 60 metre gibi bir uzaklıkta 5 diş çeker gibi görünüyor...