G grkn14 Kilopat Katılım 6 Aralık 2018 Mesajlar 760 Çözümler 5 Yer WORLD Daha fazla Cinsiyet Erkek 25 Mart 2019 #1 Selamlar arkadaşlar klavye önerisi istiyorum bu fiyatlara en iyi hangi klavye alabilirim? Oyun için almıyorum, sadece günlük kullanım için bakıyorum. Son düzenleyen: Moderatör: 25 Mart 2019
Selamlar arkadaşlar klavye önerisi istiyorum bu fiyatlara en iyi hangi klavye alabilirim? Oyun için almıyorum, sadece günlük kullanım için bakıyorum.
UmuTzn Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 14 Ağustos 2016 Mesajlar 2.310 Makaleler 11 Çözümler 6 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek 25 Mart 2019 #2 Logitech K120 alabilirsin. Çalıştığım şirketin ofisinde kullanıyordum.
G grkn14 Kilopat Katılım 6 Aralık 2018 Mesajlar 760 Çözümler 5 Yer WORLD Daha fazla Cinsiyet Erkek 25 Mart 2019 #3 UmuTzn dedi: Logitech K120 alabilirsin. Çalıştığım şirketin ofisinde kullanıyordum. Genişletmek için tıkla... Kullanımı nasıl çok sesli klavye kullanmak güzel olmuyor sessiz olması ve malzemesi kaliteli olmalı uzun süre dayanır mı?
UmuTzn dedi: Logitech K120 alabilirsin. Çalıştığım şirketin ofisinde kullanıyordum. Genişletmek için tıkla... Kullanımı nasıl çok sesli klavye kullanmak güzel olmuyor sessiz olması ve malzemesi kaliteli olmalı uzun süre dayanır mı?
UmuTzn Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 14 Ağustos 2016 Mesajlar 2.310 Makaleler 11 Çözümler 6 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek 25 Mart 2019 #4 grkn14 dedi: Kullanımı nasıl çok sesli klavye kullanmak güzel olmuyor sessiz olması ve malzemesi kaliteli olmalı uzun süre dayanır mı? Genişletmek için tıkla... Bu tarz ürünler sessiz oluyor zaten. Logitech garantisi olduğu sürece kafaya takılacak bir şey yok
grkn14 dedi: Kullanımı nasıl çok sesli klavye kullanmak güzel olmuyor sessiz olması ve malzemesi kaliteli olmalı uzun süre dayanır mı? Genişletmek için tıkla... Bu tarz ürünler sessiz oluyor zaten. Logitech garantisi olduğu sürece kafaya takılacak bir şey yok
FGTaha Kilopat Katılım 18 Mart 2019 Mesajlar 106 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 26 Mart 2019 #5 Işıklı Olmasını İstiyorsan Rampage KB-R55'i önerebilirim. Tam bir f/p ürünü yaklaşık 1 senedir kullanıyorum hiçbir sorunu yok.
Işıklı Olmasını İstiyorsan Rampage KB-R55'i önerebilirim. Tam bir f/p ürünü yaklaşık 1 senedir kullanıyorum hiçbir sorunu yok.
G grkn14 Kilopat Katılım 6 Aralık 2018 Mesajlar 760 Çözümler 5 Yer WORLD Daha fazla Cinsiyet Erkek 27 Mart 2019 #6 FGTaha dedi: Işıklı Olmasını İstiyorsan Rampage KB-R55'i önerebilirim. Tam bir f/p ürünü yaklaşık 1 senedir kullanıyorum hiçbir sorunu yok. Genişletmek için tıkla... Captcha Verification Bu klavye mouse seti alırım diye düşünüyorum.
FGTaha dedi: Işıklı Olmasını İstiyorsan Rampage KB-R55'i önerebilirim. Tam bir f/p ürünü yaklaşık 1 senedir kullanıyorum hiçbir sorunu yok. Genişletmek için tıkla... Captcha Verification Bu klavye mouse seti alırım diye düşünüyorum.