E Eigby52 Hectopat Katılım 8 Aralık 2019 Mesajlar 386 Çözümler 1 8 Aralık 2019 #11 Mithat Berhan dedi: Bu model elinize daha iyi oturur diğeri biraz daha şekilli Mouse - Kablolu & Kablosuz Fare - n11.com Mouse ürünleri binlerce marka ve uygun fiyatları ile n11.com'da! Kampanyalı Mouse modelleri için hemen tıklayın. m.n11.com Genişletmek için tıkla... Tamda bunu atıcaktım size aldım gitti
Mithat Berhan dedi: Bu model elinize daha iyi oturur diğeri biraz daha şekilli Mouse - Kablolu & Kablosuz Fare - n11.com Mouse ürünleri binlerce marka ve uygun fiyatları ile n11.com'da! Kampanyalı Mouse modelleri için hemen tıklayın. m.n11.com Genişletmek için tıkla... Tamda bunu atıcaktım size aldım gitti
Mithat Berhan Technopat Sosyal Tayfı Zamanın Tanığı Çözüme Giden Yol Mesaj Sayısında Ender Kişilerdensiniz! İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 11 Eylül 2017 Mesajlar 26.264 Makaleler 42 Çözümler 274 8 Aralık 2019 #12 @Anil26 sadece düşük bütçeli konulara baktığım için olabilir Çünkü hep bu fiyatlarda ürünler ile ilgileniyorum.
@Anil26 sadece düşük bütçeli konulara baktığım için olabilir Çünkü hep bu fiyatlarda ürünler ile ilgileniyorum.
UTKU EFE KARATEPE Hectopat Katılım 2 Kasım 2016 Mesajlar 251 Daha fazla Cinsiyet Erkek 8 Aralık 2019 #13 Arkadaşlar bende mouse almayı düşünüyorum iki model arasında kaldım. Asus ROG Gladius 2 Origin ya da Razer Deathadder Elite alıcam sizce hangisini almalıyım? Asus 370 TL Razer de 350 TL'ye bulunabiliyor. İkisi de elime oluyor.
Arkadaşlar bende mouse almayı düşünüyorum iki model arasında kaldım. Asus ROG Gladius 2 Origin ya da Razer Deathadder Elite alıcam sizce hangisini almalıyım? Asus 370 TL Razer de 350 TL'ye bulunabiliyor. İkisi de elime oluyor.
Mithat Berhan Technopat Sosyal Tayfı Zamanın Tanığı Çözüme Giden Yol Mesaj Sayısında Ender Kişilerdensiniz! İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 11 Eylül 2017 Mesajlar 26.264 Makaleler 42 Çözümler 274 8 Aralık 2019 #14 @UTKU EFE KARATEPE ayrı konu açın lütfen.