50-60 TL mouse pad önerisi

ReaL246

Femtopat
Daha fazla  
Hepsiburada'dan kaliteli bir mouse pad arıyorum. FPS oyunlar oynuyorum. Speed mi, Control mu almalıyım? 70x30 veya 40x30 boyutunda olabilir.

Sana üzgün attım diye kinlenip gelip bana haha atmakla seviyeni belli ettin zaten. Attığın mouse pad kaymıyor bile. Xrades kullananların hepsi memnun ve bu bütçede alınabilecek en iyi 70x30 mouse pad olduğunu belirtmişler.

Dostum kendinle çelişiyorsun resmen. Önerdiğin mouse Pad'in harici bir kaliteye sahip olduğunu mu sanıyorsun? Yazıcıdan çıkma mouse pad ilk 50'ye göre hepsi birbirinin aynısı. En ucuzu hangisi ise onu alacaksın.
Normalde 70x30 olanı atmayacaktım ama konu sahibi özellikle ebatları belirttiği için ekledim. 90x40 önerdiğim mouse pad 70x30 önerdiğin Pad'den ucuz ve daha büyük.
🤣 🤣 🤣 🤣

Eğer kaliteli bir şey arıyorsanız SteelSeries'e bakabilirsiniz. Bu bütçede çoğu mouse pad aynı sadece deseni fark ediyor. Arkadaşların attığına bakabilirsin. Bende onladan birini almıştım memnunum kullanıyorum şu an. Fakat tırnakla çizince beyazlıyor bir süre sonra geçiyor bir de altında ki kaydırmaz tabanın küçük bir parçası koptu.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı