50-60 TL Notebook soğutucu önerisi

LoL oynarken bilgisayarı kapanıyor ısıdan. Bir nebze olsun azaltabilecek bir şey bakıyordum.

Hocam 3 sene önce 70 TL'ye falan alt fan almıştım ama cidden alt fanların pek de bir faydası yok en fazla 5-6 derece fayda sağlıyor hem de şuanki fan fiyatlarını bilmiyorum ama 50-60 TL'ye biraz zor.
2 Sene öncesine dönsem şu ürünü alırdım.
Hiçbir şekilde kefil değilim laptop un ana fanını bozabileceğini falan söyleyen olmuştu ama biraz araştırıp aklınıza yatarsa alabilirsiniz alt fandan kat kat daha iyidir.
Şuanki kullandığım ürün ise şu.

LoL oynarken bilgisayarı kapanıyor ısıdan. Bir nebze olsun azaltabilecek bir şey bakıyordum.

Arkadaşınıza şöyle yardımcı olalım bilgisayarını termal macunlayıp temizlettirirse soğutucuya gerek kalmaz çünkü bende yaşıyordum kapanma sorununu arkadaşınız böyle çözebilir :D.

Ek olarak bilgisayarınız güçlü ise şu şekildede ısınmayı azaltabilirsiniz.
1-şarj simgesine sağ tıklayın güç seçeneklerini açın.
2-Plan ayarlarını değiştir e tıklayın
3-Gelişmiş güç ayarlarını değiştir e tıklayın.
4-Işlemci güç yönetimine girin ve en yüksek işlemci durumuna tıklayın.
5-Işlemcinizin yüzde kaçını kullanmak istiyorsanız oradan ayarlaryın FPS düşer ama ısınmada azalır.

Ek olarak bilgisayarınız güçlü ise şu şekildede ısınmayı azaltabilirsiniz.
1-şarj simgesine sağ tıklayın güç seçeneklerini açın.
2-Plan ayarlarını değiştir e tıklayın.
3-Gelişmiş güç ayarlarını değiştir e tıklayın.
4-ışlemci güç yönetimine girin ve en yüksek işlemci durumuna tıklayın.
5-ışlemcinizin yüzde kaçını kullanmak istiyorsanız oradan ayarlaryın FPS düşer ama ısınmada azalır.

Bu yaz sıcaklarında PC'nin ısınması normal ama termal macun daha güzel olmazmı hocam.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı