iHateReShot Centipat Katılım 12 Nisan 2021 Mesajlar 33 Daha fazla Cinsiyet Erkek 12 Nisan 2021 #1 Kuzenim ile ortak Wi-Fi var. Modem alt katta. Güzel çekecek, çok ping vermeyecek, driverini internetten indirebileceğim USB Wi-Fi adaptörü lazım.
Kuzenim ile ortak Wi-Fi var. Modem alt katta. Güzel çekecek, çok ping vermeyecek, driverini internetten indirebileceğim USB Wi-Fi adaptörü lazım.
wikig Hectopat Katılım 28 Aralık 2020 Mesajlar 222 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Web Geliştiricisi 12 Nisan 2021 #2 iHateReShot dedi: Kuzenim ile ortak Wi-Fi var. Modem alt katta. Güzel çekecek, çok ping vermeyecek, driverini internetten indirebileceğim USB Wi-Fi adaptörü lazım. Genişletmek için tıkla... Bence Ethernet kablosu almanız daha yararlı olacakdır.
iHateReShot dedi: Kuzenim ile ortak Wi-Fi var. Modem alt katta. Güzel çekecek, çok ping vermeyecek, driverini internetten indirebileceğim USB Wi-Fi adaptörü lazım. Genişletmek için tıkla... Bence Ethernet kablosu almanız daha yararlı olacakdır.
iHateReShot Centipat Katılım 12 Nisan 2021 Mesajlar 33 Daha fazla Cinsiyet Erkek 12 Nisan 2021 #3 wikig dedi: Bence Ethernet kablosu almanız daha yararlı olacakdır. Genişletmek için tıkla... Biliyorum daha mantıklı ama böyle olması gerekiyor.
wikig dedi: Bence Ethernet kablosu almanız daha yararlı olacakdır. Genişletmek için tıkla... Biliyorum daha mantıklı ama böyle olması gerekiyor.
wikig Hectopat Katılım 28 Aralık 2020 Mesajlar 222 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Web Geliştiricisi 12 Nisan 2021 #4 iHateReShot dedi: Biliyorum daha mantıklı ama böyle olması gerekiyor. Genişletmek için tıkla... Anlıyorum, zamanında bende kullanmak zorunda kalmışdım. Ancak 50-60 TL'lik kullandığım çöp denebilirdi. 100 TL'ye önerebilirim. Ürün Budur.
iHateReShot dedi: Biliyorum daha mantıklı ama böyle olması gerekiyor. Genişletmek için tıkla... Anlıyorum, zamanında bende kullanmak zorunda kalmışdım. Ancak 50-60 TL'lik kullandığım çöp denebilirdi. 100 TL'ye önerebilirim. Ürün Budur.
iHateReShot Centipat Katılım 12 Nisan 2021 Mesajlar 33 Daha fazla Cinsiyet Erkek 14 Nisan 2021 #5 wikig dedi: Anlıyorum, zamanında bende kullanmak zorunda kalmışdım. Ancak 50-60 TL'lik kullandığım çöp denebilirdi. 100 TL'ye önerebilirim. Ürün Budur. Genişletmek için tıkla... teşekkürler
wikig dedi: Anlıyorum, zamanında bende kullanmak zorunda kalmışdım. Ancak 50-60 TL'lik kullandığım çöp denebilirdi. 100 TL'ye önerebilirim. Ürün Budur. Genişletmek için tıkla... teşekkürler