M myrbdcv Kilopat Katılım 24 Temmuz 2019 Mesajlar 170 1 Şubat 2023 #1 Bilgisayarda kullandığım kulaklığın mikrofonu yok ve telefondan Discord'a girmekten bıktım. O yüzden ucuz bir mikrofon arıyorum. Mikrofon ihtiyacımı ucuz şekilde nasıl hallederim? Mikrofon önerileriniz var mı?
Bilgisayarda kullandığım kulaklığın mikrofonu yok ve telefondan Discord'a girmekten bıktım. O yüzden ucuz bir mikrofon arıyorum. Mikrofon ihtiyacımı ucuz şekilde nasıl hallederim? Mikrofon önerileriniz var mı?
ÖzgünTR Picopat Katılım 18 Mayıs 2022 Mesajlar 767 Çözümler 4 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek 1 Şubat 2023 #2 Powermaster 3.5mm Jacklı Aç-kapa Bilgisayar Mikrofonu Siyah Fiyatı, Yorumları - TRENDYOL Powermaster 3.5mm Jacklı Aç-kapa Bilgisayar Mikrofonu Siyah yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın. www.trendyol.com Yani Google'a mikrofon yazdıktan sonra maksimum 60 TL ayarladım bu vardı en azından sesi götürür.
Powermaster 3.5mm Jacklı Aç-kapa Bilgisayar Mikrofonu Siyah Fiyatı, Yorumları - TRENDYOL Powermaster 3.5mm Jacklı Aç-kapa Bilgisayar Mikrofonu Siyah yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın. www.trendyol.com Yani Google'a mikrofon yazdıktan sonra maksimum 60 TL ayarladım bu vardı en azından sesi götürür.
4 442841 Hectopat Katılım 28 Mart 2021 Mesajlar 125 Çözümler 1 1 Şubat 2023 #3 Telefon ve bilgisayara droidcam adlı uygulamayı kurup telefon mikrofonunu bilgisayarda kullanabilirsin. Biraz şarj yer ama.
Telefon ve bilgisayara droidcam adlı uygulamayı kurup telefon mikrofonunu bilgisayarda kullanabilirsin. Biraz şarj yer ama.
5 575457 Decapat Katılım 17 Ağustos 2022 Mesajlar 3.467 Makaleler 1 Çözümler 10 1 Şubat 2023 #4 Telefonunu mikrofon olarak kullan
kanyewest Decapat Katılım 8 Temmuz 2022 Mesajlar 440 Çözümler 6 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek 2 Şubat 2023 #5 60 liraya mikrofon mu olur? Olsa bile alıp parana yazık etme. 2 güne bozulur. Telefonunu mikrofon olarak kullanmaya devam et bence.
60 liraya mikrofon mu olur? Olsa bile alıp parana yazık etme. 2 güne bozulur. Telefonunu mikrofon olarak kullanmaya devam et bence.