50-70 bin TL'ye alınabilecek motor önerisi

buadambenya

Zeptopat
Daha fazla  
Arkadaşlar selamünaleyküm, şimdi yıl sonu yaklaştı bayilerde indirim var. Fakat kararsız kaldım. Şöyle ki yakınlarım ÖTV siydi şusuydu busuydu yıllık bayağı şey vereceğiz diye CG düşünüyor. Bu CG'lerde 50'den 150'ye çevrilme. Kullananlar var mı acaba oneriri misiniz? Bir de Mondial Drift L var 65 bin TL'ye fakat onlarda vergi olayı olduğu için biraz soğuk bakıyorlar. Toplam ne kadar vergi çıkmakta ve kullananlar varsa ikisi hakkında kullananlar yardımcı olabilir mi? Teşekkür ederim.

Son düzenleyen: Moderatör:

Drift L alırsan daha iyi çünkü stock haliyle CG'den daha iyi. Bir blokta piston değiştirip CC yükseltmeyi yaptım ama önermiyorum. Sen mühendisten daha mı iyi biliyorsun derler. 50'den en fazla 80 yapabilirsin. 150 yapmak için komple blok değiştirmen gerekiyor. 150'lik al daha ucuza gelir.

Benim motorun CC yüksek olduğundan mtv de trafik sigortası da kallavi geliyor. Drift L de en fazla 3000 sigorta - 500 mtv ödersin. Sigorta yıllık - mtv 6 aylık.

CG'lere bulaşmayın.Drift'i önereceğimi düşünmezdim ama cg'den iyidir.Yalnız Drift yerine Raider öneririm.Mtv'si neysede sigorta biraz tuzlu.En azından adam akıllı motora binersin.

73 bin TL'ye Raider 125 öneririm. Drift L sorunlu bir motor ayrıca gücü ve teknolojisi Raider 125'in altında.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…