50-70 TL ADSL Modem Önerisi

Persephone

Hectopat
Makaleler
1
Daha fazla  
Selamlar arkadaşlar.
Elimde eski bir ADSL modem var ve artık sorun çıkarmaya başladı ayrıca eski olduğu için de doğal olarak iki katlı evde pek bir verim alamıyorum kablosuz bağlantı kullanırken.
Bundan mütevellit yeni bir ADSL modem arayışı içerisindeyim.
Neden VDSL almıyorsun diye sorarsanız da yakın zamanda bulunduğum bölgeye fiber internet alt yapısının geleceğini sanmıyorum. Gelirse de şirketlerin verdiği modemlerden alırım diye düşünüyorum.
Sonuç olarak önerilerinizi bekliyorum. İyi forumlar.

Zyxel'e nedense ısınamadım ben ya airties falan bakıcam sanırım

Zyxel'e nedense ısınamadım ben ya airties falan bakıcam sanırım

Bence aldıktan sonra kesinlikle ısınırsın. Nikahta keramet vardır gibi oldu ama Bende çok tereddüt ettim ama Teknoloji mağazalarını gezdim. çok modem seçeneği yoktu, her yerde Tplink var ama ben Tplink istemiyordum. Çünkü mevcut modemim Tplinkte kopma sorunlarından illallah etmiştim. Henüz modem 1 haftasını bile doldurmadı ama, şimdilik sorun çıkarmadı. Tasarımı, boyutu, malzeme kalitesi, Wifi performansı, modem arayazü vs. herşey düzgün. Adaptör çok kaliteli ısınma falan yapmyor, modemin kendisi ise hafif ılık vaziyette, duruma göre bazen soğuk bile çalışıyor, ısınma sorun yok yani.

Dikey konumlandırma ise çok hoşuma gitti, ilk defa dik modem aldım, bundan sonra dikler tercihim olacak.

Bakalım büyük ihtimal bende bu modelden alacağım umarım nikahta keramet vardır Güzel yorumunuz için teşekkürler.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…