50-70TL RGB LED önerisi

Fade modunda yumuşak ve çok yavaş geçişleri olan, 50-70 TL aralığında, uzunluğu 2 metreden kısa olmayacak şekilde RGB LED önerisi yapar mısınız?
İstediğim şey yumuşak ve yavaş geçişlerle gözümü yormasın, rahatlatıcı bir ortam oluştursun. Şimdiden teşekkürler.

Son düzenleyen: Moderatör:
Benimde bir bilgim yok fakat alacak olsam bunu alabilirdim, yorumlara da bakarak karar verebilirsiniz, fiyatıda uygun gibi. Yorumlarda görsel paylaşmışlar.

Ferled Rgb Şerit Led İç Ve Dış Mekan 5 Metre Kumandalı Set Fiyatı

Kasa içi değilse yorumlar göre bir tercih yapılabilir diye düşünüyorum.

Kasa içi diye sormamın sebebini anakarta göre öneri yapılabilir o yüzden sordum.
Anakartımda ne yazık ki RGB girişi yok, olsaydı Asus'un ledini alıp Aura Sync aracılığı ile diğer ürünlerimle senkronize şekilde kullanmayı çok istiyordum...

Bahsettiğiniz LED ilk değerlendirdiğim LED. Fakat tek çipli olması beni biraz endişelendirdi görüntüde bozukluk olacağını düşündüğümden. Çünkü 3 çipli LED'lerde her renk için tek bir LED yanarken tek çiplilerde her renge ayrı LED yanıyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…