50-75 TL Wi-Fi adaptörü önerisi

aszx

Picopat
Daha fazla  
50 - 75 TL arası laptop için Wi-Fi adaptörü arıyorum. 75'in üstüne çıkamam. Önerilerinizi bekliyorum. Kullandığım internet hızı 8 Mbps.

Son düzenleyen: Moderatör:
Bu fiyatta kesilme yapmayan ürün olduğunu düşünmuyorum varsa da uzun bir bak Hepsiburada'ya yorumlar ve Google'daki insanlarin tecrübelerine göre al.
Max 100 TL için var mı özellikle Hepsiburada dan.

Max 100 TL için var mı özellikle Hepsiburada'dan.

Hepsiburada'da çok fazla seçenek yok ayrıca firmalar ve markalar biraz sakat böyle bir ürün var ama kimse memnun değil kopma veya çalışmama sorunları var;

Max 100 TL için var mı özellikle Hepsiburada dan.

Böyle bişey daha var ama buda hiç güvenilir değil sana daha iyi ürünler göstermek isterdim ancak bulamıyorum maalesef tekrar yeni bir konu aç istersen insanlar cevaplar.

Hepsiburada da haftasonu visa karta Özel 100 TL üzerine 20 TL indirim var. Kampanyayla alınabilecek TP link markalı uygun bir ürün var mıdır
Yeni konu açsam hemen reddediliyor

Hepsiburada'da hafta sonu Visa karta özel 100 TL üzerine 20 TL indirim var. Kampanyayla alınabilecek TP-Link markalı uygun bir ürün var mıdır?

Yeni konu açsam hemen reddediliyor.

Hepsiburada'da TP-Link markalı ürün satıyorlar mı bir bakayım.
Hepsiburada'da hafta sonu Visa karta özel 100 TL üzerine 20 TL indirim var. Kampanyayla alınabilecek TP-Link markalı uygun bir ürün var mıdır?

Yeni konu açsam hemen reddediliyor.

Kesinlikle Trendyol'u tercih etmelisin daha çok yorum var daha iyi ürünler almana yardımcı olur daha popüler ve çok daha fazla ürün sayısı modeli var daha bilindik şeyler var ve Hepsiburada gibi uygun fiyatlara satışlar yapılıyor Hepsiburada'ya hiç girmiyordum konun sayesinde girdim ve hepsi buradada bu ürünlerin bu kadar az satıldığını yeni öğrendim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…