50-80 bin TL'ye telefon önerisi

Bütçe
50.000-80.000

Arkhâlis

Decapat
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
GALAX RTX 4070 12 GB - R7 7800X3D - 16 GB DDR5 RAM - Samsung 980 Pro 1 TB PCIE 4.0 M.2 SSD - Darmoshark M3S Wireless Mouse - Aula F75 Keyboard - Razer Blackshark V2 Pro Headset - Samsung Odyssey G65B 2k 240 Hz 27" - Monster Aryond A24 FHD 144 Hz 24"
Meslek
Grafik Tasarımcı
Arkadaşlar selam,

Yaklaşık 6 yıldır sıfır telefon almadım. 2018'de Huawei P20 Lite kullanmaya başlamıştım ve geçen yıla kadar da onu kullandım. Artık YouTube'da bile video izletmez hale gelince, üzerine biraz para ekleyip ikinci el bir P30 Pro aldım. 2019 model olmasına rağmen hâlâ canavar gibi çalışan bir cihaz. Bataryası da garip şekilde çok sağlıklı; fazla kullanmadığım zamanlarda şarjı iki güne kadar dayanıyor.

Artık düzenli bir gelirim olduğu için üst segment sıfır bir telefon almak istiyorum. iPhone 16 Pro veya Pro Max düşünüyorum, ancak Samsung S25 Ultra da fiyat-performans açısından çok cezbedici. Huawei Pura 80 Pro da ilgimi çekiyor ama yeni nesil telefonların dayanıklılığı eskisi kadar iyi olmadığı için tercihim daha sağlam bir modelden yana. Bu yüzden iPhone bana biraz daha güven veriyor diyebilirim.

Genel olarak sosyal medyaya içerik üreteceğim, bu nedenle kamera benim için önemli. Ayrıca film ve dizi izlemeyi seven biri olarak büyük ekran da benim için artı bir önemli özellik. Farklı önerileriniz varsa değerlendirmek isterim.

S25 serisini öneririm. Zaten Android kulanmışsınız iOS işletim sistemi bambaşka bir şey sizin için, öneremeyebilirim. S25 Sizin için en iyisi olur.

iPhone bulaşmayın bence berbat zaten yıllarıdr neredeyse hiçbir gelişme yok iPhone 15'ten Samsung S24 FE geçtim daha iyi diyebilirim ama sizin tercihiniz güvenlik konusunda iPhone.
Neye dayanarak bunu söylüyorsunuz? DXOMARK karşılaştırmalarına baktığımızda 15 PM bile S25U'dan daha iyi bir kamera performansı sergilemiş ki hocam da kamera benim için önemli demiş.
1761058322812.png

Bu forumda maalesef iPhone düşmanları dolu hocam.
Maalesef gereksiz bir ön yargı var ama Huawei'i ayrı tutarsak (Google servisleri vs.) en iyi kameraya sahip telefonlar ki Pro/Pro Max serileri pil performansı olarak da çok iyi. Aynı zamanda ProRes gibi Pro'lara has özellikler de cihazları üstün kılıyor.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı