dyingme Hectopat Katılım 13 Mayıs 2021 Mesajlar 1.243 Çözümler 4 Daha fazla Cinsiyet Erkek 9 Ağustos 2023 #21 GumrukMemuru dedi: Tamam da 1 tane aldim. Aldigim şey de zaten kucuk bilgisayarlara benziyor. Ne yapabilirler ki? Genişletmek için tıkla... Mining cihazı olduğunu anladıkları anda el koyuyorlar, benim bu konudaki bilgi kaynağım madencilik cihazlarının satışını yapan bir firmanın patronu.
GumrukMemuru dedi: Tamam da 1 tane aldim. Aldigim şey de zaten kucuk bilgisayarlara benziyor. Ne yapabilirler ki? Genişletmek için tıkla... Mining cihazı olduğunu anladıkları anda el koyuyorlar, benim bu konudaki bilgi kaynağım madencilik cihazlarının satışını yapan bir firmanın patronu.
G GumrukMemuru Picopat Katılım 1 Haziran 2023 Mesajlar 997 9 Ağustos 2023 #22 dyingme dedi: Mining cihazı olduğunu anladıkları anda el koyuyorlar, benim bu konudaki bilgi kaynağım madencilik cihazlarının satışını yapan bir firmanın patronu. Genişletmek için tıkla... Niye el koyuyorlar anlamadim ki. Kargoyu aliyorsam DHL ile aliyorum. Sorarlarsa `arkadasim gonderdi` derim.
dyingme dedi: Mining cihazı olduğunu anladıkları anda el koyuyorlar, benim bu konudaki bilgi kaynağım madencilik cihazlarının satışını yapan bir firmanın patronu. Genişletmek için tıkla... Niye el koyuyorlar anlamadim ki. Kargoyu aliyorsam DHL ile aliyorum. Sorarlarsa `arkadasim gonderdi` derim.
dyingme Hectopat Katılım 13 Mayıs 2021 Mesajlar 1.243 Çözümler 4 Daha fazla Cinsiyet Erkek 9 Ağustos 2023 #23 GumrukMemuru dedi: Niye el koyuyorlar anlamadim ki. Kargoyu aliyorsam DHL ile aliyorum. Sorarlarsa `arkadasim gonderdi` derim. Genişletmek için tıkla... Açıkçası ben de anlamıyorum ama burası Türkiye, bu konuda kesin bilgi sahibi değilim, bana söyleneni yazdım ama biliyorsun yurtdışından her istediğimizi alamıyoruz, umarım sorun yaşamazsın.
GumrukMemuru dedi: Niye el koyuyorlar anlamadim ki. Kargoyu aliyorsam DHL ile aliyorum. Sorarlarsa `arkadasim gonderdi` derim. Genişletmek için tıkla... Açıkçası ben de anlamıyorum ama burası Türkiye, bu konuda kesin bilgi sahibi değilim, bana söyleneni yazdım ama biliyorsun yurtdışından her istediğimizi alamıyoruz, umarım sorun yaşamazsın.