50 bin lira ile ne iş yapılır?

Daha fazla  
50K ile telefon ticareti yapmak mantıklı mı veya aklınıza gelen bir iş var mı? Sizce ne yapılabilir? Yazılım vb. İşlerini bilmiyorum, ticaretten ne önerirsiniz?

Yani ikinci el al sat işi yapabilirsin.

Al-Sat yapabilirsin.

Yani ikinci el al sat işi yapabilirsin.

İkinci el Telefon al sat işlemlerinde, misal iPhone 11 ikinci el aldım. Pili %79, ekranda kırık var. Pilini ve ekranını değiştirmek bana 1K'ya mâl olsa satarken piyasa fiyatının üstüne + şahsi mâliyetimi de kurtaracak fiyatta satabilir miyim biraz düşündürüyor. Sizce nasıl yapmalıyım?

Kanka pazarlık yapıp indiriceksin düşünüceksin yani sen 13e satmayı düşünüyorsun diyelim adam sana o telefonu 11e verir sen üzerine 1k tamir yaparsın sonra 13e satarsan 1k gelir ama gidipte o telefonu 12ye alırsan 1de tamir verirsen 13e alıp 13e satmış olucaksın.

Rusya'dan (wildberries.ru) veya Çin'den (aliexpress.com) bir satıcı ile anlaşıp ürün getirtebilir ve 2-3 katı fiyata satabilirsiniz.

Örneğin bu ürünün aynısı aliexpresste mevcut. 2-3 katı fiyatına satılıyor ve şimdiden binlerce satış yapmış vaziyette.

Üstelik bu yöntemi kullanan birçok kişi var

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…