50 bin TL 125CC motor önerisi

dawnn

Hectopat
Yer
İstanbul
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
AMD Ryzen 3 3500 | 2x8 Gb Corsair Vengance | Asus PRIME A320M-R | Asus RX560 4Gb
Meslek
Grafik Tasarımcısı
Merhaba öncelikle kendi fiziksel özelliklerimden bahsedeyim. 187 boy 145 kiloyum ve beni taşıyabilecek bir motor istiyorum. Araba ehliyeti ile kullanılabilir olmalı motor. İlk motorum olacağından fiyattan ötürü sıkıntı çıkaran motorlar çıkacak olsa da beni götürüp getirmede sorun yaşamamalı. Olduğum şehirde bayırlar çok olduğundan bayırda az sorun yaşamalı. Gerekiyorsa bütçe artar fakat çok artması taraftarı değilim çünkü ıvır zıvır ücretleri de var. Baktığım motorlar arasında hoşuma giden RKS Wildcat 125 oldu. Fakat tanıdıklarıma sorduğumda Yamaha NMAX 125, Honda PCX 125 gibi motorları önerdiler fakat onların taşıma kapasitesi RKS Wildcat 125 kadar fazla değil. Araştırmalarıma göre RKS wildcat 125 180 kgye kadar taşıyabiliyorken diğer motorlar 130 120 kg gibi değerleri taşıyabiliyor ve bu da performanstan sorun yaratmaz mı? Sizin benzer bütçede önerilerinizi duymak isterim. İyi sosyaller.

Son düzenleyen: Moderatör:
O bütçeye alınacak herhangi bir 125cc sorun çıkarmaya meğellidir benim gözümde.Bütçeyi arttırıp tanıdıklarının dediği motorlara bakılabilir.Onlarda uygun yollu bir şey istersenizde Hint malı bakılabilir.İlk önce ne tür motor istediğinize karar verin scooter mı yoksa vitesli naked tarzında mı ?

O bütçeye alınacak herhangi bir 125CC sorun çıkarmaya meğellidir benim gözümde. Bütçeyi arttırıp tanıdıklarının dediği motorlara bakılabilir. Onlarda uygun yollu bir şey istersenizde hint malı bakılabilir. İlk önce ne tür motor istediğinize karar verin scooter mı yoksa vitesli naked tarzında mı?

Aslında isteğim scooter tarzı fakat copper gibi modellere de açığım genelde tek kullanacağımı da belirtmek isterim.

50k bütçeye ikinci elde jupiter 125 ve NTORQ125 olabilir. Başka aklıma kaliteli model gelmiyor.

Dediğim gibi bütçeyi arttırabiliriz daha verimli olacaksa. Pek bilgim yok motor konusunda o yüzden bütçe konusunda da aslında pek emin değilim açıkçası.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı