50 bin TL bütçe ile monitör dahil sistem toplama

Bütçe
50000

berryjane

Hectopat
Herkese iyi akşamlar. Toplam 50 bin TL ile monitör dahil sistem toplamak istiyorum. Kullanım amacı seneler içinde parasızlıktan oynayamadığım RDR2, GoW gibi triple a oyunları ultrada keyfini çıkararak oynamak. Birkaç gündür okuduğum kadarıyla şu sistemi düşünüyorum:

Anakartı MSI Pro B650M, ekran kartını INNO 3D RTX 4070 Super, soğutucuyu Thermalright Peerless Assassin seçince 40bin TL'ye denk geliyor. Monitörler hakkında hiçbir bilgim yok.

Benzer paraya daha iyi sistem toplanabilir mi ve kasım indirimlerinde bu parçaların indirime girme ihtimali var mıdır? Herkese kolay gelsin.

Son düzenleyen: Moderatör:
SSD bu fiyata düşük kalmış Adata Legend 850Lite bir de RAM bu sisteme dusuk 32 GB Kingston 16.2 5200MHz yapınca 42K oluyor aslında alınabilir işlemciyide 7600X yaparsan Valorant CS gibi oyunlarda biraz daha yüksek FPS alırsın.

Cevabın için teşekkürler. Rekabetçi oyunlar oynamıyorum. Yukarıda bahsettiğim RDR2 gibi oyunlarda fps düşüşüne yol açar mı 7500F işlemci?

Cevabın için teşekkürler. Rekabetçi oyunlar oynamıyorum. Yukarıda bahsettiğim RDR2 gibi oyunlarda fps düşüşüne yol açar mı 7500F işlemci?
yok hayır yapmaz soğutucu kötü olmadığı sürece kötü bı işlemci değil sadece rekabetçi oyunlarda 7600x daha güçlü

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…