50 bin TL civarı sistem önerisi

Hocam sizin bir öneriniz var mı? 4070ti ile donatılmış bir hazır sistem öneriniz var mı? Tek tek parça halinde istemiyorum.

Hocam sizin bir öneriniz var mı? 4070 Ti ile donatılmış bir hazır sistem öneriniz var mı? Tek tek parça halinde istemiyorum.

Hazır sistemleri pek takip edemiyorum illaki uygun fiyatlı vardır veya çıkacaktır takip eden bir arkadaş konunuzu görür umarım.

Hocam sizin bir öneriniz var mı? 4070ti ile donatılmış bir hazır sistem öneriniz var mı? Tek tek parça halinde istemiyorum.

İlla hazır ve Nvidia istiyorsanız bu var. En azından parçaları bu şekilde değiştirin 53K olsun fiyatı.

Birkaç ay içinde de bu linkini attığım sıvı soğutmayı alıp sisteme monte edin. Ondan sonra hayırlı olsun hocam . (SIVI SOĞUTMA ÜST PANELE MONTE EDİLSİN)

Hocam 4070 Ti 12GBVram ile gelecek vaat etmiyor onun yerine 7900 XT veya 7900 XTX almak daha mantıklı değil midir?

Hocam 4070 Ti 12GBVram ile gelecek vaat etmiyor onun yerine 7900 XT veya 7900 XTX almak daha mantıklı değil midir?
12gb vram doğru düzgün kullanılmıyor zaten rahat yetecektir. Nvidia yazılım ve RT olarak çok daha önde.

7900 xt ve xtx götürür mü peki
Onlarda Vram olarak sorun yaşamazsın. Ama onların da 6 sene sonra güçleri düşmüş olacak iyice. Yeni çıkan oyunlarda yavaş yavaş 4k yerine 2k hatta belki 1080P oynatmaya başlarlar 6. 4-5 sene sonra.

2080Ti gibi düşün. 4K deniyordu karta. 3000 serisi gelince 2k oldu. Şuan o kartla 1080p üzeri oynayamazsın saf güçte 3070Tİ kadar bile güçlü değil. 3060Tİ 3070 arası.

O yüzden benim topladığım sistemler genelde eleştiriliyor. Çünkü anakart , bilgisayar kasası ve soğutucu gibi parçalara önem veriyorum. Belki şimdi 4070Tİ gibi bir kart almak için bütçeni zorlayıp kasa ve anakart tarzı parçalardan ödün verebilirsin ama 2-3 sene sonra o parçalar eskisi kadar etkili olmadığı zaman sistem güncellemek istersen sıkıntı çıkarır sana. Millet 4070Tİ yanına 7500F alıyor. Onun yanına mosfet soğutucusu olmayan anakart önerip am5 platform moruk diyorlar. O adam o anakarta gelecek nesillerdeki işlemcileri takamayacakki adam akıllı. Mosfetler aşırı sıcak ve yük altında çalışacak. Onun yerine daha sağlam parçalarla 4070Tİ yerine 4070 takarım sisteme. Gider 3 sene sonra masraf etmeden kaliteli bir yeni nesil işlemci ve ekran kartı takar yoluma bakarım. O insanlar da arkamdan bakarlar elindeki sistemlerle.

Veya bu parçalara önem verilmediği zaman ilerleyen yıllarda arkadaşlar benim kasadan uçak kalkıyormuş gibi ses geliyor diyolar.

Aynısı benim kasada oldu bana herkes 5600X için okadar da kaliteli bir b550 almana gerek yok giriş seviye alsan yeter diyodu. Şuan iyiki onları dinlemedim diyorum. 4 sene önce bukadar bilgili değildim. Şimdi bu anakarta 5800X3D takarım sistem gayet serin çalışmaya devam eder. Ekran kartı olarak da gider 4070Tİ çakar kullanmaya devam ederim. Benim dönemimde beni eleştirenleri yarısı sistemi sattı adama akıllı upgrade edemedikleri için.

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…