50 bin TL civarı TV önerisi

ugamanyak

Hectopat
Daha fazla  
Arkadaşlar evi tadilat ediyoruz televizyonu da değiştiriyoruz. Biz babamla Samsung 65Q60D TV'ye bakmıştık fakat babama demişler TCL marka TV'ler çıkmış kaliteliymiş, bir öneri patlatır mısınız?

Hazırsan patlatıyorum!

TCL 65C755 65inc 164 cm 4K UHD Google Miniled TV,Uydu Alıcılı

TCL kaliteli markadır, Amerika'da ilk 3 marka arasında yer alır. Türkiye pazarına yeni girdiği için insanlar çok bilmiyor ama TV konusunda devdir.

Bu attığım TV ise kesinlikle seyir zevkinizi katlayacak bir TV. Patlattım ve gidiyorum!

Ek olarak: Web'e Özel %15 İndirim mevcut. Ben olsam kaçırmazdım.

Ambilight'ın tadını bi kere alan bi daha bırakamaz.

Daha büyük ve QLED

Tavsiyem kesinlikle ambilight. Ama tabi karar sizin.

Bu televizyonlar Mini LED teknolajisimi kullanıyor?

48" 55" tv önermenin ne mantığı var?
3 tane önerinin arasından bir tanesini cımbızlayıp boş yapmanın anlamı yok. Görme sorunlarınız yoksa orada 2 tane daha öneri var.

3 tane önerinin arasından bir tanesini cımbızlayıp boş yapmanın anlamı yok. Görme sorunlarınız yoksa orada 2 tane daha öneri var.
Diğer ikisi de 55" zaten. Görme sorunun var belli, yazılanı dahi okuyamadığın. O 2 öneri de yorumların kadar anlamsız.

Diğer ikisi de 55" zaten. Görme sorunun var belli, yazılanı dahi okuyamadığın. O 2 öneri de yorumların kadar anlamsız.
Sırf 55 değil 65 inç olsun diye OLED ekrandan vazgeçmesini söylüyorsun yani?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…