50 bin TL civarında sistem önerisi

Bütçe
50.000
Daha fazla  
İlk kez PC toplayacağım. Beni uzun süre götürmesini istiyorum. Yazılım, Photoshop vb. programlar için de kullanmayı düşünüyorum. Sistemde 40 serisi GPU istiyorum. SSD, RAM, anakart, kasa seçimi, işlemci vs. konularda çok bilgim yok. Yardımcı olursanız sevinirim.

(Bütçe 50.000 üstü olmazsa iyi olur.)

Ayrıca videolarda kronik sorunlar gibi şeyler geçiyor. Onlar nedir biraz bilgi verebilirseniz sevinirim.

İlk kez PC toplayacağım. Beni uzun süre götürmesini istiyorum. Yazılım, Photoshop vb. programlar için de kullanmayı düşünüyorum. Sistemde 40 serisi GPU istiyorum. SSD, RAM, anakart, kasa seçimi, işlemci vs. konularda çok bilgim yok. Yardımcı olursanız sevinirim.

(Bütçe 50.000 üstü olmazsa iyi olur.)

Ayrıca videolarda kronik sorunlar gibi şeyler geçiyor. Onlar nedir biraz bilgi verebilirseniz sevinirim.
Kullanım amacı nedir?

Hocam iyi bir sistem önerim henüz yok ama kronik sorun olayı bazı marka bilgisayar parçalarının modellerinde fabrika çıkışlı sorunlar olabiliyor ve bu bir çok kullanıcı tarafından deneyimlenince ortaya çıkıyor. Kronik sorun bu diye biliyorum. Bu bütçede çok rastlayacağınız bir durum değil araştırmanızı iyi yaparsanız.

Bütçe artarsa:PNY GeForce RTX 4080 16GB TF VERTO Edition VCG408016TFXPB1 GDDR6X 256Bit DX12 DLSS 3 Gaming (Oyuncu) Ekran Kartı - incehesap.com

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı