Merhaba,
Yapı kredi kartı için 6 taksit ve fazla olacak ayrıca vade farkıyla maksimum 50k olabilir. Gaming vade farksız 6 taksit ama bileşen seçenekleri Sinerji kadar iyi değil gibi geldi.
Xiaomi 34" 2K Curved monitör ile kullanacağım.
Anakarta çok para vereceksem Wi-Fi olması iyi olabilir.
Teşekkürler.
Merhaba,
Yapı kredi kartı için 6 taksit ve fazla olacak ayrıca vade farkıyla maksimum 50k olabilir. Gaming vade farksız 6 taksit ama bileşen seçenekleri Sinerji kadar iyi değil gibi geldi.
Xiaomi 34" 2K Curved monitör ile kullanacağım.
Anakarta çok para vereceksem Wi-Fi olması iyi olabilir.
Teşekkürler.
Kendim toplarsam mevcut eski kasa ve güç kaynağını kullanabilir miyim? Eski ürünler ama çalışıyorken bir kenara koymak zor geliyor... Ya da mevcut sistemi olduğu gibi satacağım.
Güç kaynağı: Corsair CX serisi 80Plus 600W.
Corsair Carbide serisi 300r compact PC Gaming mid-Tower kasa.
Bütçeyi genel olarak arttırdım. (65K Max vade farkı dahil) Kendi adıma bu kadar para verince diğer bileşenleri de nispeten düzgün olsun diyorum. Buradaki en düşük pc de bana yeter ama almışken biraz daha götürsün diye bütçeyi arttırdım. Değerse alırım.
Ek fikirlere de açığım. Xiaomi 34" 2K monitör ile kullanacağım.
Linklerde doğru gözükmüyor ise özelliklerini de yazarım.
Rica ederim. Sistem 1 ile sistem 2 arasında çok kararsız kaldım, 7800x3D 4080'nin 4070 Ti Super üstünde yaratacağı aradaki FPS farkını doldurabilir mi bilmiyorum. Ben sistem 1'den yanayım ama hala biraz kararsızım.