50 bin TL ile iPhone 15 alınır mı?

Bütçe
50000

Cinossival

Femtopat
Daha fazla  
Merhaba arkadaşlar Max 50 civarı bütçem var, 15 almayı düşünüyorum. 15 Pro istiyorum ama arada ciddi fiyat farkı var. Normalde 13 almayı düşünüyordum 31-32K civarlarına. iPhone 15 46bin civarlarında olduğu için daha cazip geldi. Şu anda kasımdayız bir indirim olur mu önümüzdeki günlerde? Daha çok kamera kalitesi benim için daha önemli oyun vs. oynamıyorum çok fazla. Genelde sosyal medya kullanacağım. Bir de mesela bakıyorum PTT AVM'de iPhone 16 53 bin TL'ye geliyor indirim koduyla. 15 alacağıma 16 alınır diyorum. Böyle böyle gidiyor bu sonu yokmuş gibi geliyor. Tavsiyeleriniz nedir?

Son düzenleyen: Moderatör:

Sıfırı o paralara alınmamalı bence. Ben olsam 2. el temiz ve pil sağlığı iyi olan 14 Pro veya 13 Pro alırım, Pro model baseden her türlü iyidir.

15 kullanıcısıyım ben ve memnunum telefonumdan. Daha önce Pro modeli bir iPhone kullanmadıysanız sizde memnun kalırsınız yüksek ihtimalle. Pro kullanıcıları için ekran vasat kalabiliyor. 2. el istemiyorsanız en iyi seçenek 15 almak.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…