50 bin TL iş ve oyun için sistem önerisi

Bütçe
50.000

Jagler Denner

Hectopat
Daha fazla  
Arkadaşlar iyi sosyaller. Yeni bir sistem dizmek istiyorum fazla detaya girmeden sizden fikir almak istiyorum. Bilgisayarı hem iş için hem de oyun oynamak için kullanacağım. Ekran kartı 5000 serisi, 32 GB RAM, 1 TB hafıza olmasını düşünüyorum fakat işlemciden hiç emin olamadım.
İş için örnek uygulamalar: AutoCAD, SolidWorks vb 2D ve 3D çizim uygulamaları.
Oyun için örnek: RDR2, GoW, GTA, CS2 gibi oyunlardır.
Beni hayal kırıklığına uğratmasını istemiyorum. Diğer ekipmanlar belirttiğim tutarın dışındadır.

Isınma olayı var ama bir sorun yaratacağını düşünmüyorum daha iyi bir fanla durum daha iyi hale getirilebilir.

Ufak tefek özelleştirmeler yapınca fiyat 58 60 bin bantlarına çıkıyor sistemde gayet tatlı oldu sadece AMD konusunu bir netleştirmem lazım kafamda.

Ufak tefek özelleştirmeler yapınca fiyat 58 60 bin bantlarına çıkıyor sistemde gayet tatlı oldu sadece AMD konusunu bir netleştirmem lazım kafamda.

Sistemdeki işlemci en iyilerinden biri bana sorsanız alır mıydım, biraz daha ekran kartını yükseltip öyle alırdım onun dışında sistem gayet iyi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…