50 bin TL kasa önerisi

@efebatiin şu an telefondayım da müsaitsen topladığını atar mısın?

43.000'e 5070'li sistem toplanıyor. Asla tercih edilmez.

XT hali gayet de alınır hocam. Saf güçte 9070 XT 5070'den çok daha iyi ama DLSS'de denk oluyorlar neredeyse.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

XT hali gayet de alınır hocam. Saf güçte 9070 XT 5070'den çok daha iyi ama DLSS'de denk oluyorlar neredeyse.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.

Aralarında 10.000 TL fark varken mi :D

27000 e rtx 5070 varken 34 bine rx 9070 xt tercih etmem hocam.

27000 e rtx 5070 varken 34 bine rx 9070 xt tercih etmem hocam.
Sizin yukarda önerdiğiniz sistem yaklaşık 51 bin lira yapıyor hocam işlemciyi de benim önerdiğim gibi değiştirirsek. Eğer arada @Owium hocamın dediği gibi 10 bin fark kalıyor olursa güçlü olsa da değmez ama 3 bin lira fark kalıyorken bence değer. Zaten Dlss oyunlarında denk ama saf güçte bir hayli fark oluyor aralarında.

Sizin yukarda önerdiğiniz sistem yaklaşık 51 bin lira yapıyor hocam işlemciyi de benim önerdiğim gibi değiştirirsek. Eğer arada @Owium hocamın dediği gibi 10 bin fark kalıyor olursa güçlü olsa da değmez ama 3 bin lira fark kalıyorken bence değer. Zaten Dlss oyunlarında denk ama saf güçte bir hayli fark oluyor aralarında.
Normalde AMD tarafındaydım fakat en son yaptıkları fiyatlandırmalar çok saçma. Dediğim gibi 43.000e 5070'li toplanıyor.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı