50 bin TL laptop önerisi

Bütçe
50000

Beschlee

Centipat
Daha fazla  
Selam arkadaşlar, bir arkadaşım 50k altında bir laptop arıyor. Elektrik elektronik mühendisliği okuyacak arkadaş bunun için az çok kuvvetli bir PC lazım. Kendisine Acer Nitro ve HP Victus serisinden birkaç bilgisayar gösterdim o markalardan istemediğini söyledi. MSI Katana 15 gösterdiğimde ise menteşelerinde problem çıkanildiği için istemediğini söyledi. Yardımcı olursanız sevinirim.

Selam arkadaşlar, bir arkadaşım 50k altında bir laptop arıyor. Elektrik elektronik mühendisliği okuyacak arkadaş bunun için az çok kuvvetli bir PC lazım. Kendisine Acer Nitro ve HP Victus serisinden birkaç bilgisayar gösterdim o markalardan istemediğini söyledi. MSI katana 15 gösterdiğimde ise menteşelerinde problem çıkanildiği için istemediğini söyledi. Yardımcı olursanız sevinirim.

Bu bütçeye kaliteli bir şeyler lazım Lenovo Legion, ASUS ROG, HP Omen serisine bakabilirsiniz.

Bu bütçeye kaliteli bir şeyler lazım Lenovo Legion, ASUS ROG, HP Omen serisine bakabilirsiniz.

Şu modeli önereyim diyorum iyimidir sizce

Kendim tuf dash serisi kullanıyorum ve tuf gaming kullanan bir tanıdığım var biraz tecrübeliyim bu konuda ve şahsen kimseye tavsiye etmem tufları

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı