50 bin TL laptop önerisi

Bütçe
40.000-50.000 TL

Frizie

Hectopat
Daha fazla  
Merhaba arkadaşlar ben laptop alacağım bu yaz. Bu sene değil diğer sene de üniversite gideceğim. Bilgisayar mühendisliğine gideceğim. Bir laptop satın almak istiyorum.
Ekranı en az 144Hz olsun AMOLED olursa iyi olur.
İşlemcilerden çok anlamıyorum arkadaşım AMD oyun için AMD al dedi ama bilmiyorum biliyorsanız yazınız.
Ekran kartı da yine çok bilmiyorum ama son seviye gibi bir şey olursa iyi olur 4000 serisi ya da o seviyede.
Bütçe 40-50 bin TL (üstüne çıkamam)
Hem oyun oynayacağım hem de üniversitede kullanacağım. Bana uygun laptop önerirseniz sevinirim.

Ekranı OLED istiyor konu sahibi.
kanka konu sahibi benim zaten de bu fiyat aralığında amoled olmaz demişti. Birde amoled ile oled aynı mı yani siyahlık açısından. Tek heves ettiğim şey bu çünkü. siyahlar simsiyah kapkaranlık görünsün istiyorum.

Bulman çok zor. O bütçeye ince kasa gaming olmayan üst segment ürünler bulabilirsin. Şu ürün ihtiyacını %70 karşılayabilir ama çok üst düzey bir oyun performansı bekleme. Trendyolda şuan mastercard kampanyası da var alacağın ürünü 750 TL daha uyguna getirebilirsin. 6 ay peşin fiyatına taksit de var.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…