Psikoloji bölümü için laptop arıyorum. Biraz hafif olması tercihimdir. Oyun olarak Valorant ve Roblox oynuyorum genelde her sistem açar diye düşünüyorum ama iyi bir şey olsun yani bütçe olarak 50K'ye kadar çıkabilirim. Öneriniz var ise bekliyorum.
MacBook'a valorant yüklenmiyor.Hafif olması tercihinizse ve bu oyunlardan başka bir şey oynamayacaksanız APU bir laptop almalısınız. ASUS Zenbook 14 veya MacBook bakabilirsiniz.
MacBook'a Valorant yüklenmiyor.
Arada Hogwarts Legacy tarzı hikaye oyunları da oynuyorum ama bu fiyatlardaki her laptop sorunsuz oynatır diye düşünüyorum herhalde öyle değil mi?
HP Victus'larda kronik hall sensör sorunu var alınmaz.Zenbook'ta önerdim.
APU laptoplar oynatmaz. AAA oyun da oynarım diyorsanız oyun laptopu almanız lazım o zaman da hafiflikten feragat etmeniz gerekir. Oyun laptopu olarak HP Victus 16 S0046NT önerebilirim. Bazı Victus'larda Hall sensör problemi var fakat bu modelde sanırım yok.
HP Victus'larda kronik Hall sensör sorunu var alınmaz.
Bazı Victus'larda Hall sensör problemi var fakat bu modelde sanırım yok.
Okuyorum bazı değil tüm modellerde var diye biliyorum. Sorun olmasa gayet iyi alınabilir bir bilgisayar.Mesajımı sanırım okumuyon sen.
Okuyorum bazı değil tüm modellerde var diye biliyorum. Sorun olmasa gayet iyi alınabilir bir bilgisayar.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.