50 bin TL laptop tavsiyesi

Starlink_0

Hectopat
Yer
İstanbul
Daha fazla  
Merhaba, arkadaşım laptop bakıyor ve bütçesi en fazla 50 bin lira. Baktığımızda en mantıklı olarak bu bilgisayarı bulduk fakat sizlere de bir sormak istedik. Belki gözümüzden kaçırdığımız bir şey vardır, bu fiyata daha uygunu vardır diye. Önerilerinizi bekliyoruz şimdiden teşekkür ederiz.

Seçtiğiniz bilgisayarın 4070 modelini de kullandım kendisini de Monster da ASUS da kullandım fakat ne için kullanacağınız daha önemli ona göre iyi bir laptop önerebilirim.

Merhaba, arkadaşım laptop bakıyor ve bütçesi en fazla 50 bin lira. Baktığımızda en mantıklı olarak bu bilgisayarı bulduk fakat sizlere de bir sormak istedik. Belki gözümüzden kaçırdığımız bir şey vardır, bu fiyata daha uygunu vardır diye. Önerilerinizi bekliyoruz şimdiden teşekkür ederiz.
Amazon'da aynı laptop sadece fark olarak 500 GB M2 lisi 7 bin tl daha ucuz.

Seçtiğiniz bilgisayarın 4070 modelini de kullandım kendisini de Monster da ASUS da kullandım fakat ne için kullanacağınız daha önemli ona göre iyi bir laptop önerebilirim.

Direk oyun için alacak iseniz ASUS markasının ROG veya TUF serileri çok iyidir ucuz olsun biraz diyorsanız TUF ben indirim beklerim diyorsanız ROG genelde yazın indirim oluyor.
Bunlar ucuz fiyatlar ile aklınızı çelmesin 4070 modeli elimdeyken çöktü 3 defa değiştirdim Monster ise evi ısıttı Allah razı olsun fakat oyunda bir kere işlemci yerine ekran kartını kullansaydı keşke. Onu 4 defa değiştirdim 3dk içinde işlemci 100 derece oluyordu.

Satıcıyı göz ardı edersek alınacak en iyi model.

ROG'lar şu an 60 civarı yaza kadar 70 küsur olur indirimle tekrar 60 olur.

Geçen sene 70 bin idi en ucuzu az kalsın alıyordum sonra farklı markalara yöneldim hepsini denedim bir ara boş verdim sonra baktım fiyatlara haziran Mayıs gibi 45k ve 40k idi sonlara doğru 50k oldu sonra arttı.

Satıcıyı göz ardı edersek alınacak en iyi model.

MSI bu arada baya iyi ama işlemcisi hakkında çok fazla kötü yorum var kullananlara bakmanızı isterim.

Ben de yakın zamanda bu fiyat bandında laptop arayışındaydım. Genel olarak Aorus 16x ve Aorus 15 Bkf ön plana çıkıyordu. 16x bütçemi biraz aştığı için 15 baktım fakat piyasa şuan bir garip. 45k bandında olan 15 bkf şuan garip satıcılarda 60k bandında. Stoklar gelince düşer mi tekrar bilmiyorum. O yüzden ben de takipteyim.

Ben olsam Lenovo LOQ serisi alırdım bu fiyat bandında.
Asus ve MSI bu fiyat bandında gereksiz pahalı tutuyor gibi geliyor.
HP Victus sürekli problemleri çıktığını duyuyorum menteşe ve ısı tabi bu seriyi kullanma fırsatım olmadı.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı