50 bin TL oyun ve iş için sistem önerisi

Bütçe
50000 TL

mhkral36

Megapat
Daha fazla  
Herkese iyi sosyaller.
50.000 TL ile oluşturulabilecek en iyi sistem öneriniz nedir? Sistemi hem oyun hem de iş için kullanacağım araştırmalarım sonucu naçizane bir sistem oluşturdum bu sisteminde değerlendirebilirseniz sevinirim eksik veya fazlaları konusunda tavsiyelerinizi bekliyorum ayrıca oluşturduğum sistem uzun vadede (7 ila 9 yıl) upgrade e uygun mudur? Şimdiden teşekkür ederim.

Sistem;
  • Intel i5 14400F işlemci.
  • GeForce RTX 4070 Super ekran kartı.
  • 32 GB (2x16) G.Skill DDR5 7200 RAM.
  • WD Black SN850X M.2 2TB SSD.
Anakart olarak ise tam bir bilgim yok fakat araştırmalarıma göre B760 gibi b ibareli anakartların ileriye dönük upgradelere daha uygun olduğunu öğrenebildim.

Fikirlerinizi bekliyorum.

Son düzenleyen: Moderatör:
İlk önce işlemcin Intel olduğu için 7-9 yıl arasında upgrade yapamazsın çünkü soket tipi Intel'de hep değişiyor. O yüzden Intel 14400F alacaksan kendi düşünceme göre maksimum 5 yıl sonra upgrade etsen iyi olur ama iş için iyi olur dediysen Intel, AMD'ye göre daha uygun olur sana. Diğer bileşenler iyi gibi gözüküyor ama Intel'in soket değiştirme olayı upgrade süresini kısaltıyor maalesef.

Herkese iyi sosyaller.
50.000 TL ile oluşturulabilecek en iyi sistem öneriniz nedir? Sistemi hem oyun hem de iş için kullanacağım araştırmalarım sonucu naçizane bir sistem oluşturdum bu sisteminde değerlendirebilirseniz sevinirim eksik veya fazlaları konusunda tavsiyelerinizi bekliyorum ayrıca oluşturduğum sistem uzun vadede (7 ila 9 yıl) upgrade e uygun mudur? Şimdiden teşekkür ederim.

Sistem;
  • Intel i5 14400F işlemci.
  • GeForce RTX 4070 Super ekran kartı.
  • 32 GB (2x16) G.Skill DDR5 7200 RAM.
  • WD Black SN850X M.2 2TB SSD.
Anakart olarak ise tam bir bilgim yok fakat araştırmalarıma göre B760 gibi b ibareli anakartların ileriye dönük upgradelere daha uygun olduğunu öğrenebildim.

Fikirlerinizi bekliyorum.
Sistem çok kötü. AMD serisine yönel. Intel her işlemcide soket değiştiriyor bu durumda nasıl uzun vadeli bir sistem önerebiliriz bu fiyata.

AMD tarafında hiçbir bilgim yok bütçemi 70k ya kadar genişleticem öneriniz olursa sevinirim teşekkürler.

Toplamda 71.981TL. O kasanın 360mm desteği var diye okumuştum ama sen yine de bir kontrol et.

Toplamda 71.981TL. O kasanın 360mm desteği var diye okumuştum ama sen yine de bir kontrol et.

Eline emeğine sağlık, anakart ve ekran kartı olarak ne önerirdiniz

Technopat Haberler

Geri
Yukarı