BilalShnn
Megapat
Daha fazla
Gaming gecesi indiriminde ince hesap üzerinden GAINWARD GeForce RTX5070 Ti PHOENIX modelini aldım. Umarım kart marka olarak üzmez. Kartı almışken sistem toplamayı da ertelemek istemiyorum, sonuçta kartı test etmek gerekiyor. Ne olur ne olmaz.
İlk defa sistem topladığım için yardıma ihtiyacım var gereksiz kaçık veya parçadan çok kısmadan sistem toplamak istiyorum.
Aklımda olanlar;
Anakart: Asus Tuf Gaming B850-PLUS Wi-Fi AMD AM5 DDR5 ATX
İşlemci: AMD Ryzen 7 9700X
SSD: Kingston Renegade SRNGD/2000G PCI-Express 4.0 2 TB
RAM: Patriot Viper Venom RGB 32 GB (2x16) DDR5 6000 MHz CL30
PSU: Corsair RM850e CP-9020263-EU Gen5 850 W
Sıvı soğutucu: DeepCool LS720 SE RGB 360 mm
Kasa olarak aklımda Raijintek PONOS Ultra MS4 vardı ama sanki biraz fazla kaba o yüzden tereddütteyim. Aklımdaki parçalardan herhangi biri yerine kullanabileceğim daha mantıklı bir parça olabilir. Sıvı soğutucu ve RAM konusunda aynı şekilde tereddütteyim.
Bütçe: ekran kartını sipariş ettiğim için geriye kalan parçalara 50k ayırabilirim.
İlk defa sistem topladığım için yardıma ihtiyacım var gereksiz kaçık veya parçadan çok kısmadan sistem toplamak istiyorum.
Aklımda olanlar;
Anakart: Asus Tuf Gaming B850-PLUS Wi-Fi AMD AM5 DDR5 ATX
İşlemci: AMD Ryzen 7 9700X
SSD: Kingston Renegade SRNGD/2000G PCI-Express 4.0 2 TB
RAM: Patriot Viper Venom RGB 32 GB (2x16) DDR5 6000 MHz CL30
PSU: Corsair RM850e CP-9020263-EU Gen5 850 W
Sıvı soğutucu: DeepCool LS720 SE RGB 360 mm
Kasa olarak aklımda Raijintek PONOS Ultra MS4 vardı ama sanki biraz fazla kaba o yüzden tereddütteyim. Aklımdaki parçalardan herhangi biri yerine kullanabileceğim daha mantıklı bir parça olabilir. Sıvı soğutucu ve RAM konusunda aynı şekilde tereddütteyim.
Bütçe: ekran kartını sipariş ettiğim için geriye kalan parçalara 50k ayırabilirim.
Son düzenleyen: Moderatör: