pidee Hectopat Kek günü Katılım 8 Ekim 2021 Mesajlar 3.604 Makaleler 2 Çözümler 34 Daha fazla Sistem Özellikleri HP Victus 16 - RTX 4050 Laptop GPU - Ryzen 7 7840HS - 16GB RAM - 500GB SSD Cinsiyet Erkek 1 Ağustos 2024 #1 Bütçe ekipmanlar ile 50 bin. önerilerinizi bekliyorum. (Hazır sistem olacak, başlık değiştirilmiş.) Son düzenleme: 1 Ağustos 2024
Alperendemirr Decapat Katılım 5 Mart 2023 Mesajlar 216 Makaleler 1 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 1 Ağustos 2024 #2 pidee dedi: Bütçe ekipmanlar ile 50 bin. Önerilerinizi bekliyorum. (hazır sistem olacak, başlık değiştirilmiş.) Genişletmek için tıkla... Monitör mouse klavye falan dahil mi bütçe.
pidee dedi: Bütçe ekipmanlar ile 50 bin. Önerilerinizi bekliyorum. (hazır sistem olacak, başlık değiştirilmiş.) Genişletmek için tıkla... Monitör mouse klavye falan dahil mi bütçe.
pidee Hectopat Kek günü Katılım 8 Ekim 2021 Mesajlar 3.604 Makaleler 2 Çözümler 34 Daha fazla Sistem Özellikleri HP Victus 16 - RTX 4050 Laptop GPU - Ryzen 7 7840HS - 16GB RAM - 500GB SSD Cinsiyet Erkek 1 Ağustos 2024 #3 Alperendemirr dedi: Monitör mouse klavye falan dahil mi bütçe. Genişletmek için tıkla... Ekipmanlar dahilden ne anlıyorsunuz?
Alperendemirr dedi: Monitör mouse klavye falan dahil mi bütçe. Genişletmek için tıkla... Ekipmanlar dahilden ne anlıyorsunuz?
Alperendemirr Decapat Katılım 5 Mart 2023 Mesajlar 216 Makaleler 1 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 1 Ağustos 2024 #4 pidee dedi: Ekipmanlar dahilden ne anlıyorsunuz? Genişletmek için tıkla... Ekipman dahilinden kulaklık mouse monitör mouse pad ve monitör dahil anlıyorum sonradan hazır sistem olacak başlık değiştirilmiş yazmışsınız kafamı karıştırdı biraz.
pidee dedi: Ekipmanlar dahilden ne anlıyorsunuz? Genişletmek için tıkla... Ekipman dahilinden kulaklık mouse monitör mouse pad ve monitör dahil anlıyorum sonradan hazır sistem olacak başlık değiştirilmiş yazmışsınız kafamı karıştırdı biraz.