50 bin TL sistem önerisi

EmreÖzgürK

Zeptopat
Daha fazla  
Selam,

Monitör çevre birimleri dahil bir sistem toplayacağım. 50 bin TL bütçem var. Oyun ağırlıklı kullanmak için alacağım. 2 adet monitör olması gerekli. Yardımlarınız için şimdiden teşekkürler...

Gereksiz pahalı bir şey koyduysam söylebilirsiniz.

Son düzenleme:

Gereksiz pahalı bir şey koyduysam söylebilirsiniz.

50K'ya RX 6900 XT'li sistem yapılır bence. B550 yerinede X570 yapılabilir.

Kaliteli parçalar seçmeye çalıştım hocam. Kasa olsun PSU olsun RAM olsun her şey kaliteli. 6800XT de 1440p de tüm oyunları kaldırır.

Anladımda o fiyata daha iyi performans verecek bir sistem toplanabilir ekran kartı RX 6900 XT olması gerek bence bu bütçeye. Ama evet parçalar kaliteli.

50K'ya RX 6900 XT'li sistem yapılır bence. B550 yerinede X570 yapılabilir.
Birde işlemci olarak 5800x3d seçmek istedim çünkü oyunlarda i9 12900KS'i bile geçebiliyor.

Mesela işlemciden biraz kısılabilir zaten 4K veya en az 2K oynayacak arkadaş.
Oyun için 1440p'den fazlası gereksiz bence. O yüzden 240 hz 1440p monitör seçtim ama konu sahibi film falan da izleyecekse 2k bir monitör seçilebilir.

Öneriler için teşekkürler.. Verdiğiniz parçalar 55 56 bin tl civarı tutuyor. Bu kadar para vermişken DDR5 ve güzel monitöre yeterli olur mu bütçe

Öneriler için teşekkürler.. Verdiğiniz parçalar 55 56 bin tl civarı tutuyor. Bu kadar para vermişken DDR5 ve güzel monitöre yeterli olur mu bütçe
Böyle bir sistem toplanabilir.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı