50 bin TL sistem önerisi

trayawtr

Hectopat
Daha fazla  
Herkese iyi sosyaller,

50bintl gibi bir bütçe belirledim tabii ki 55 bin TL olacak ve ihtiyacımı karşılayacaksa bütçemde artış yapabilirim. Bilgisayar toplama bilgim var ancak hazır kurulu sistem tercih etmek istiyorum, şu an kullandığım bilgisayarı kendim topladım zaman ve uğraş istiyor bende uğraşmak istemiyorum. İtopya, İncehesap, Sinerji, gaminggentr, GameGaraj sitelerini inceledim ve aklımda belli başlı seçeneklerim oldu GameGaraj sitesinde 2 modelde biraz karar kıldım aralarında elemeler yaprak satın almayı düşündüm Custom şekille getirdiğim sistemleri görsel olarak eklemiş olacağım. Önerileriniz benim seçeneklerimden daha iyi olabilir, akıl akıldan üstündür ondan fikirleriniz benim için değerli.

Sisteme kullandığım bilgisayarın depolamalarını takacağım, depolama kısmını es geçebilirsiniz. 1TB SSD ve 1TB HDD sisteme takacağım.

Dosya Ekleri

• 1698911677093.png
    1698911677093.png
    97,8 KB · Görüntüleme: 252
  • 1698914065319.png
    1698914065319.png
    84,1 KB · Görüntüleme: 240
Son düzenleyen: Moderatör:

Dosya Ekleri

• 1698916046659.png
    1698916046659.png
    78,1 KB · Görüntüleme: 212
bu sistemler yerine bende R9 7900x3D ve 7800xt bir sistem daha cazip geliyor yanlışmı düşünüyorum?
DLSS açmadan bile 4070 Ti daha önde. Birde DLSS açtığınızdaki hali düşünün.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Farklı önerileri bekliyorum uzun süredir amd sistem kullandım, işlemci ve ekran kartı uyumu beni tatmin edecek gibi duruyor.

Anakartı Asus Prime B650 yapın. SSD ise Samsung 980 Pro.
Bende 2 haftadır 50-55K sistem bakıyorum. Bu linktekinin intel işlemcili olanı alacaktım ama stoklarda Rog ekran kartı kalmadı. Asus pro art eklediler onun yerine. Roglu vatanda var fakat fiyat işlemciyi i5 13400f yapınca 64k oluyor. 61kya 4090lı sistem buldum vatanda ama diğer parçalar baya düşük..

Ben amd hiç kullanmadım. Hiç güvenmiyorum :)). Oyun hastası bir abim sakın alma başın çok ağrır demişti.

Bende 2 haftadır 50-55K sistem bakıyorum. Bu linktekinin intel işlemcili olanı alacaktım ama stoklarda Rog ekran kartı kalmadı. Asus pro art eklediler onun yerine. Roglu vatanda var fakat fiyat işlemciyi i5 13400f yapınca 64k oluyor. 61kya 4090lı sistem buldum vatanda ama diğer parçalar baya düşük..

Ben amd hiç kullanmadım. Hiç güvenmiyorum :)). Oyun hastası bir abim sakın alma başın çok ağrır demişti.
hocam öneri için çok teşekkür ederim ancak bende hep ryzen kullandım ve ryzen9 rx7800xt gibi bir kombinasyon bana biraz yakın geliyor forumada extra düşünceler göremedim 10unu beklemedeyim işlemleri başlatmak için o zamana kadar araştırıyor olacağım.

Buna göz atabilirsiniz.
B650 anakart
Crucial 1tb ssd
Ram ve Zalman 700w kasa
41 bin civarı.

Rog olduğu için ayni sisteme 10-15 fazla vermek cok mantikli degil bence .

Buna göz atabilirsiniz.
B650 anakart
Crucial 1tb ssd
Ram ve Zalman 700w kasa
41 bin civarı.

Rog olduğu için ayni sisteme 10-15 fazla vermek cok mantikli degil bence .
Testlerde hep birinci çıktığı için aslında rog olsun istedim. En soğuk çalışan kart o. Ben günde 15-16 saat bilgisayar başındayım. Ekran kartı ısınıp gümlerse bir daha yenisini alamayız :D Ama belki rog yerine başka model alıp işlemciyi i7 veya i9 yapabilirim. Gerçi i9 çok ısınıyormuş ama bakalım biraz daha araştırayım. Ben anakartı da 10-15klık olanlardan seçiyorum. Rog veya tuf z790gibi. Belki onlarıda düşürebilirim.

4090 lı sistemin linkini atabilir misin

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı