Hepsipay indirimi eylül 15'te Hepsipay hesabına aktarılacak. Dolayısıyla öderken bir indirim olmuyor maalesef.
Bu sistemde anakart indirimde yakalandı ve peşin fiyatına taksitle alındı. Bu yüzden bana bayağı avantajlı geldi. RAM'i de aynı şekilde Amazon Almanya'dan avantajlı fiyattan peşin fiyatına taksitle aldım. Güncel fiyatları pahalı olabilir. İstediğiniz özelliklere ve bütçeye göre bunlar değiştirilebilir.
RAM için alternatif markalara bakarken lütfen anakartınızın uyumluluğunu kontrol edin. Anakart üreticisinin kendi sitesinde uyumlu RAM'leri model numaraları ile kontrol edebilirsiniz. Uyumlu parçaların kullanımı AMD EXPO gibi özelliklerin kullanımını daha verimli hale getirebilir.
İşlemciyi fiyatı bana performansına göre avantajlı geldi ve 8 taksitle aldım. Biliyorsunuzdur ki fiyat kadar taksit imkanları da çok önemli. 8 taksit olduğu için daha rahat ödüyorum ve birden para ödemek yerine parayı değerlendirme şansım oluyor.
Akakçe gibi sitelerin uygulamalarını indirirseniz daha düşük bir fiyat bulunduğu anda bildirim alabilirsiniz.
Güle güle kullanın inşallah
Ekleme: Anakartı daha ekonomik ve mATX formda istiyorsanız
Asrock A620M Pro da değerlendirebilirsiniz.
ASRock A620M tercih edeceğiniz en minimum anakart olmalı. B650 anakartların basitleştirilmiş modellerine göre daha tercih edilebilir diye düşünüyorum. Soğutma blokları ve bağlantı özellikleri başarılı. Yalnız 6+2+1 Power Phase, 50A Dr. MOS olması nedeniyle güçlü sistemler için yetersiz kalabilir. Upgrade istediğinizde elinizi bağlayabilir.