B berkayagirr1 Hectopat Katılım 9 Mayıs 2021 Mesajlar 45 Daha fazla Cinsiyet Erkek 28 Ocak 2025 #1 Arkadaşlar 50 bin TL bütçem var, asagidaki sistemi dusunuyorum. Onumuzdeki ay bir 16 GB RAM ve 2TB SSD takviyesi yapacagim. Sizce mantikli mi?
Arkadaşlar 50 bin TL bütçem var, asagidaki sistemi dusunuyorum. Onumuzdeki ay bir 16 GB RAM ve 2TB SSD takviyesi yapacagim. Sizce mantikli mi?
0eren_grbz0 Decapat Katılım 14 Temmuz 2023 Mesajlar 255 Daha fazla Cinsiyet Erkek 28 Ocak 2025 #2 berkayagirr1 dedi: Arkadaşlar 50 bin TL bütçem var, asagidaki sistemi dusunuyorum. Onumuzdeki ay bir 16 GB RAM ve 2TB SSD takviyesi yapacagim. Sizce mantikli mi? Eki Görüntüle 2409436 Genişletmek için tıkla... Bence hazır sistem almamalısın tanıdık nir bilgisayarcı ya da bu işsen anlayan birisi varsa onunla beraber sençin bence öyle daha iyi olabilir.
berkayagirr1 dedi: Arkadaşlar 50 bin TL bütçem var, asagidaki sistemi dusunuyorum. Onumuzdeki ay bir 16 GB RAM ve 2TB SSD takviyesi yapacagim. Sizce mantikli mi? Eki Görüntüle 2409436 Genişletmek için tıkla... Bence hazır sistem almamalısın tanıdık nir bilgisayarcı ya da bu işsen anlayan birisi varsa onunla beraber sençin bence öyle daha iyi olabilir.
B berkayagirr1 Hectopat Katılım 9 Mayıs 2021 Mesajlar 45 Daha fazla Cinsiyet Erkek 28 Ocak 2025 #3 0eren_grbz0 dedi: Bence hazır sistem almamalısın tanıdık nir bilgisayarcı ya da bu işsen anlayan birisi varsa onunla beraber sençin bence öyle daha iyi olabilir. Genişletmek için tıkla... Ben anliyorum aslinda ama yurtdisindayim ve Türkiye'deki kardesime topluyorum, o yuzden bilgisayarcilara pek guvenemiyorum.
0eren_grbz0 dedi: Bence hazır sistem almamalısın tanıdık nir bilgisayarcı ya da bu işsen anlayan birisi varsa onunla beraber sençin bence öyle daha iyi olabilir. Genişletmek için tıkla... Ben anliyorum aslinda ama yurtdisindayim ve Türkiye'deki kardesime topluyorum, o yuzden bilgisayarcilara pek guvenemiyorum.
Nicodoz Hectopat Katılım 5 Nisan 2021 Mesajlar 1.405 Çözümler 2 28 Ocak 2025 #4 0eren_grbz0 dedi: Bence hazır sistem almamalısın tanıdık nir bilgisayarcı ya da bu işsen anlayan birisi varsa onunla beraber sençin bence öyle daha iyi olabilir. Genişletmek için tıkla... Aynen kardeşim tanıdık bilgisayarcıya gitte sana 20klık PC'yi 50k ya vermeye çalışsın.Ticari işlerde babana bile güvenmeyeceksin.
0eren_grbz0 dedi: Bence hazır sistem almamalısın tanıdık nir bilgisayarcı ya da bu işsen anlayan birisi varsa onunla beraber sençin bence öyle daha iyi olabilir. Genişletmek için tıkla... Aynen kardeşim tanıdık bilgisayarcıya gitte sana 20klık PC'yi 50k ya vermeye çalışsın.Ticari işlerde babana bile güvenmeyeceksin.
0eren_grbz0 Decapat Katılım 14 Temmuz 2023 Mesajlar 255 Daha fazla Cinsiyet Erkek 28 Ocak 2025 #5 berkayagirr1 dedi: Ben anliyorum aslinda ama yurtdisindayim ve Türkiye'deki kardesime topluyorum, o yuzden bilgisayarcilara pek guvenemiyorum. Genişletmek için tıkla... Yani demekistediğim bilen nereden alınacağını bilen biriyle toplaman daha iyi olur kendinde toplayabilirsin ama.
berkayagirr1 dedi: Ben anliyorum aslinda ama yurtdisindayim ve Türkiye'deki kardesime topluyorum, o yuzden bilgisayarcilara pek guvenemiyorum. Genişletmek için tıkla... Yani demekistediğim bilen nereden alınacağını bilen biriyle toplaman daha iyi olur kendinde toplayabilirsin ama.
B berkayagirr1 Hectopat Katılım 9 Mayıs 2021 Mesajlar 45 Daha fazla Cinsiyet Erkek 28 Ocak 2025 #6 Guvenilir siteler biliyorum, sadece sistemdeki parcalar bu butceye gore ideal mi onu sormak istedim.