SSD 512 yapılıp. İyi bir kasa alınır zaten 2 tane m2 yuvası var sonrasında 1 tb alınır. Stok fanı versiyonu gidilir. Daha sağlam hava akışı bir kasa alırdım.AMD Ryzen 5 7500F Altı Çekirdek 3.7 GHz Kutusuz Fansız İşlemci Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz AMD Ryzen 5 7500F Altı Çekirdek 3.7 GHz Kutusuz Fansız İşlemci fiyatları için 6 taksit ve indirimleri kaçırma! AMD Ryzen 5 7500F Altı Çekirdek 3.7 GHz Kutusuz Fansız İşlemci özelliklerini incele, 5.833,20 TL'den başlayan fırsatları yakala!www.akakce.com Delta GPS-750FB 750W 80+ Platinum Güç Kaynağı
750W, 80+ Platinum verimlilik sertifikasıwww.qp.com.tr Toplamda 49k. Kasa önerisi olarak aklımda bir şey yok 1K 2K arası kasa bulabilirsin.Thermalright Phantom Spirit 120 SE ARGB TL-C12B-S V2 120mm 7 x 6mm Isı Borulu Intel-AMD Uyumlu Hava Soğutucu – 2 Yıl Birebir Değişim Garantili
Yedi saf Bakır ısı borusu ve mükemmel performans için optimize edilmiş hava akışı ve statik basınç çıkışı 120mm fanlar.www.gaming.gen.tr 
SSD 512 yapılıp. İyi bir kasa alınır zaten 2 tane M.2 yuvası var sonrasında 1 TB alınır. Stok fanı versiyonu gidilir. Daha sağlam hava akışı bir kasa alırdım.
Kasalar hakkında pek fikrim yok hocam ama 500GB dediğiniz mantıklı.
Buna bakabilir o zaman 500GB olarak.Kioxia Exceria G2 LRC20Z500GG8 PCI-Express 3.0 500 GB M.2 SSD Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz Kioxia Exceria G2 LRC20Z500GG8 PCI-Express 3.0 500 GB M.2 SSD fiyatları için 6 taksit ve indirimleri kaçırma! Kioxia Exceria G2 LRC20Z500GG8 PCI-Express 3.0 500 GB M.2 SSD özelliklerini incele, 1.299,00 TL'den başlayan fırsatları yakala!www.akakce.com 
600W bu sistemi besleyebilir mi?
Hiç duymadım. PSU markalarıyla pek aram yok ama Çin'den gelip üzerine etiket yapıştırılan PSU'lardan olmasın.Bence tehlikeye atmaya gerek yok hocamattığım 750W zaten ucuz ve güzel bir PSU. 
Hiç duymadım. PSU markalarıyla pek aram yok ama Çin'den gelip üzerine etiket yapıştırılan PSU'lardan olmasın.
Fiyat olarak güzel bir kasa.
MSI MAG FORGE M100A RGB Fan mATX Oyuncu Kasası Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz MSI MAG FORGE M100A RGB Fan mATX Oyuncu Kasası fiyatları için 6 taksit ve indirimleri kaçırma! MSI MAG FORGE M100A RGB Fan mATX Oyuncu Kasası özelliklerini incele, 1.519,00 TL'den başlayan fırsatları yakala!www.akakce.com 
9070 yerine 4070 veya 4070 Ti tercih edersem çok performans düşüşü olur mu? Çünkü ben NVIDIA teknolojilerini kullanmak istiyorum oyun oynarken. Aynı zamanda geleceğe dönük bir ekran kartı istiyorum.
2025 yılında RTX 50 serisi varken 40 serisi alınır mı?
AMD Ryzen 5 7500F Altı Çekirdek 3.7 GHz Kutusuz Fansız İşlemci Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz AMD Ryzen 5 7500F Altı Çekirdek 3.7 GHz Kutusuz Fansız İşlemci fiyatları için 6 taksit ve indirimleri kaçırma! AMD Ryzen 5 7500F Altı Çekirdek 3.7 GHz Kutusuz Fansız İşlemci özelliklerini incele, 5.833,20 TL'den başlayan fırsatları yakala!www.akakce.com Toplamda 49k. Kasa önerisi olarak aklımda bir şey yok 1K 2K arası kasa bulabilirsin.Delta GPS-750FB 750W 80+ Platinum Güç Kaynağı
750W, 80+ Platinum verimlilik sertifikasıwww.qp.com.tr 
Daha kötü bir seçenek olur.
Sadece Minecraft RTX oynamayacaksınız gerek RTX'e yok.
Bu sistem kafama yattı.
Sadece kasa olarak:
Soğutucuyu cıkar stok fanlı kullan bir şey olmaz. Daha sonra sıvı soğutma alırsınız. B650M OC desteği var yanlış hatırlamıyorsam sıvı soğutma alıp. OC açarsınız.MSI MAG FORGE M100A RGB Fan mATX Oyuncu Kasası Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz MSI MAG FORGE M100A RGB Fan mATX Oyuncu Kasası fiyatları için 6 taksit ve indirimleri kaçırma! MSI MAG FORGE M100A RGB Fan mATX Oyuncu Kasası özelliklerini incele, 1.519,00 TL'den başlayan fırsatları yakala!www.akakce.com 
Daha kötü bir seçenek olur.
Bu sistem kafama yattı.
Sadece kasa olarak:
Soğutucuyu cıkar stok fanlı kullan bir şey olmaz. Daha sonra sıvı soğutma alırsınız. B650M OC desteği var yanlış hatırlamıyorsam sıvı soğutma alıp. OC açarsınıMSI MAG FORGE M100A RGB Fan mATX Oyuncu Kasası Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
Genelde GOW, Cyberpunk, Witcher 3, Baldurs Gate 3, RDR 2 gibi oyunlar oynayacağım bu sistemde.Daha kötü bir seçenek olur.
Bu sistem kafama yattı.
Sadece kasa olarak:
Soğutucuyu cıkar stok fanlı kullan bir şey olmaz. Daha sonra sıvı soğutma alırsınız. B650M OC desteği var yanlış hatırlamıyorsam sıvı soğutma alıp. OC açarsınız.MSI MAG FORGE M100A RGB Fan mATX Oyuncu Kasası Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe