Kasayı ben kullanıyorum. Stok soğutucu ile 65 dereceyi geçmiyor tabi bende 5600 var.
Bence fiyatının hakkını veriyor. Fakat daha iyi bir seçenek olarak Corsair iCue 4000x var ama oda 4.7 bin tl civarında
Hocam ama işlemciyi stok fanla birlikte alırsam daha pahalıya geliyor, ona vereceğim paraya biraz ekleyip soğutucu alabilirim. Bütçem zaten aşağı yukarı 50 bin TL biraz esneme payım var
Hocam ama işlemciyi stok fanla birlikte alırsam daha pahalıya geliyor, ona vereceğim paraya biraz ekleyip soğutucu alabilirim. Bütçem zaten aşağı yukarı 50 bin TL biraz esneme payım var
soğutma olarak hava mı sıvı mı kullanmalıyım emin değilim.
Monitör: Samsung Oddesy G6 G65B 2k
Evet sistem genel olarak bu şekilde dediğim gibi şuan bunları satın almadım o yüzden bunu alırsan daha uyumlu çalışır, bu daha performanslı dediğiniz şeyler varsa söyleyebilirsiniz. Sistemi 2k çözünürlükte kullanacağım, şimdiden teşekkürler.
2k da 9070XT'li sistem yapılabilir. Sadece oyun içinse tabi. 5000 serisi çuvalladı, 2.elden 4000 yada 3000 serisi kart alarakta yoluna devam edebilirsin. 10bine 3080 bulabiliyorsun fazlasıyla işini görecektir. Yeni nesil sistem kuracağım dersen 4070ti da düşünebilirsin o anda bulabileceğin ekran kartı stoklarına, fiyatlarına bağlı ben 5000 serisini önermiyorum şuan için.