50 bin TL sistem önerisi

gokalp_314

Decapat
Daha fazla  
Merhaba bilgisayar almayı düşünüyorum. 50 bin TL bütçem. Şu iki bilgisayar arasında kaldım. Hangisini almalıyım? Başka öneriniz varsa da onları yazabilirsiniz.

İşlemci değişecek AMD Ryzen 7 7700 3.80GHz 8 çekirdek 40 MB önbellek soket AM5 tray işlemci olacak onun haricinde RAM'ı 36 GB olarak artıracağım.

Bu ikisi arasında kaldım. Hangisini tercih etmeliyim?

Merhaba bilgisayar almayı düşünüyorum. 50 bin TL bütçem. Şu iki bilgisayar arasında kaldım. Hangisini almalıyım? Başka öneriniz varsa da onları yazabilirsiniz.

İşlemci değişecek AMD Ryzen 7 7700 3.80GHz 8 çekirdek 40 MB önbellek soket AM5 tray işlemci olacak onun haricinde RAM'ı 36 GB olarak artıracağım.

Bu ikisi arasında kaldım. Hangisini tercih etmeliyim?

Kasayı Vento seç, 750w çok hoş değil ancak daha iyi bir sistem göremedim.

Kasayı Vento seç, 750w çok hoş değil ancak daha iyi bir sistem göremedim.
Cyberpunk , The last of us , hogwarts gibi oyunlarda en yüksek grafik seviyelerinde yüksek fps alabilirmiyim

Birde Orion Nexus | AMD Ryzen 5 7600 | 16 GB DDR5 | Colorful RTX 5070 12 GB | 1 TB SSD Tavsiye Sistem - incehesap.com bu sistemde hiç dlss açmadan dediğim oyunlarda yüksek fps alabilirmiyim nvidia ekran kartı tercih etme sebebim dlss gibi özelliklerin bulunması.

Cyberpunk , The last of us , hogwarts gibi oyunlarda en yüksek grafik seviyelerinde yüksek fps alabilirmiyim
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Alırsın, hepsinde alırsın diyemem tabii ki. Path tracing'de 5080 gibi kartlar da zorlanıyor. Teknoloji olarak FSR4 de gayet iyi.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Alırsın, hepsinde alırsın diyemem tabii ki. Path tracing'de 5080 gibi kartlar da zorlanıyor. Teknoloji olarak FSR4 de gayet iyi.

işlemci ve ram arttırmama gerek varmı yada sıvı soğutma eklememe

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı