Ekran kartı ve anakart konusunda çok kararsızım geriye kalan parçalar aşağı yukarı benimde kafamdaki parçalar bunlardı.Toplamda 51.900TL. Eğer bütçen çıkmazsa işlemciyi R7 7700 yapabilirsin. Kasan 240mm destekliyor mu bakmadım.Biostar B650MP-E PRO AMD AM5 DDR5 Micro ATX Anakart Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz Biostar B650MP-E PRO AMD AM5 DDR5 Micro ATX Anakart fiyatları için 6 taksit ve indirimleri kaçırma! Biostar B650MP-E PRO AMD AM5 DDR5 Micro ATX Anakart özelliklerini incele, 4.256,00 TL'den başlayan fırsatları yakala!www.akakce.com
eğer bütçeye monitör de şart ise işlemciyi 7700 anakartı da b650mt seçebilirsin.
Ekran kartı ve anakart konusunda çok kararsızım geriye kalan parçalar aşağı yukarı benim de kafamdaki parçalar bunlardı.
Ekran kartı konusunda; 9070XT, 5070, 5060 Ti, 9060 XT bunların hangisi mantıklı olur sizce?
Anakart konusunda nasıl bir yol ilerlemeliyim bilmiyorum tam olarak;
MSI B650M Gaming Plus Wi-Fi AMD AM5 DDR5 Micro ATX anakart
ASUS Prime B650M-K AMD AM5 DDR5 Micro ATX anakart
BIOSTAR B650MP-E Pro AMD AM5 DDR5 Micro ATX anakart
bu üçü arasında kaldım.
Anladım çok teşekkür ederim son olarak 500W gümüş sertfikalı bir psu yetmez mi diyorsun onuda yenilemek zorunda mıyım ?Yazılım ve Photoshop'ta NVIDIA ekran kartları AMD ekran kartlarına göre daha avantajlı o yüzden AMD önermem iş konusunda. 5060 Ti bomboş bir kart olduğu için onu bu bütçede önermem eğer daha düşük bir bütçen olsaydı o zaman olabilirdi.
B650M Gaming Plus almayı düşünürsen bütçeni geçer RAM'den ve işlemciden kısmak zorunda kalabilirsin. (önermem)
BIOSTAR köklü bir markadır ve o fiyatta en dolu anakart denilebilir eğer markadan dolayı bir ön yargın var ise bütçeni az daha arttırıp B650M-K alabilirsin.
Anladım çok teşekkür ederim son olarak 500W gümüş sertfikalı bir PSU yetmez mi diyorsun onu da yenilemek zorunda mıyım?
2. el 3080 nasıl olur aslında.Ekran kartı ve anakart konusunda çok kararsızım geriye kalan parçalar aşağı yukarı benimde kafamdaki parçalar bunlardı.
Ekran kartı konusunda ; 9070XT, 5070, 5060 Tİ, 9060 XT Bunların hangisi mantıklı olur sizce ?
Anakart konusunda nasıl bir yol ilerlemeliyim bilmiyorum tam olarak;
MSI B650M Gaming Plus Wi-Fi AMD AM5 DDR5 Micro ATX Anakart
Asus Prime B650M-K AMD AM5 DDR5 Micro ATX Anakart
Biostar B650MP-E Pro AMD AM5 DDR5 Micro ATX Anakart
bu üçü arasında kaldım.
2. ellerde temiz bulmak zor iş bence , sürüm olarakta eski kalıyor. Onun yerine 5070 daha sağlıklı kağıt üstünde2. el 3080 nasıl olur aslında.
2. ellerde temiz bulmak zor iş bence, sürüm olarak da eski kalıyor. Onun yerine 5070 daha sağlıklı kağıt üstünde.