50 bin TL sistem toplama önerisi

Bütçe
50000

saykopato

Femtopat
Daha fazla  
Herkese selam. Uzun zamandır oyun için sistem toplamak istiyorum. Araştırmalarım sonucu 2 seçenek arasında kaldım. Bu ikisinin dışına çıkmayacağım. Tavsiye verebilirseniz sevinirim.

Öncelikle sistemi ağırlıklı oyun için kullanacağım. Yaş artık ilerledi, belki de son oyun bilgisayarım olacak. SSD ve RAM hariç uzun yıllar sistemi upgrade etmeyi düşünmüyorum. Ağırlıklı rekabetçi veya çok oyunculu oyunlar oynamayı planlıyorum. Single Player oyunları PlayStation'dan oynuyorum.

İlk olarak sistemi 2K da kullanmak istiyorum. İkinci olarak alacağım ürünlerde fiyat performansı yüksek ve ekran kartı haricinde orta sınıf ürünler olmasını planlıyorum.

Kafamda belirlediğim 2 kombinasyon var. 2 sistemde de ortak kullanacağım komponentler var.

Ortak bileşenler:
SSD: Samsun 990 EVO Plus.
RAM: Kingston, xpc veya Crucial 2x16 GB 6000MHz CL36.
Kasa& PSU: Vento VG4200s (içinde FSP Hydro k Pro 750watt PSU var)
Sıvı soğutma: Artics Liquid Freezer III 240 veya 280 (hediye geleceği için değiştirmeyeceğim)

1. Opsiyon.
  • Sapphire RX9070 Pulse veya Galax RXT4070 Super.
  • Ryzen 5 7600.
  • MSI B650 Gaming Plus Wi-Fi

2. Opsiyon.
-Sapphire Pulse RX 7800 XT veya MSI Ventus 2X RTX 4060 Ti Super 16 GB.
-Ryzen 7 7700X.
- MSI B850 Gaming Plus Wi-Fi

Son düzenleyen: Moderatör:
Şu an elinde hangi parçalar var hocam?
Toplamda 52K. Bütçen çıkmazsa SSD'yi 500GB seçebilirsin bütçen olduğu zaman 2.bir M.2 SSD alabilirsin. Eğer acelen yoksa 9070XT stoklarının yenilenmesini de bekleyebilirsin.
Eğer aklında 7800XT almak varsa 7800XT ve 7800x3D ikilisi alabilirsin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…