U uaardil Decapat Katılım 16 Aralık 2020 Mesajlar 73 Daha fazla Cinsiyet Erkek 5 Haziran 2023 #1 Herkese merhaba, ortalama 40-50bin TL civarında sistem önerilerinizi bekliyorum. Son düzenleyen: Moderatör: 5 Haziran 2023
Sekrax Hectopat Katılım 3 Nisan 2022 Mesajlar 617 Çözümler 6 Daha fazla Cinsiyet Erkek 5 Haziran 2023 #2 Sistemi ne için kullanacağınızı ve hazır bir sistem mi, yoksa toplama bir sistem mi istediğinizi yazarsanız, daha yararlı olur.
Sistemi ne için kullanacağınızı ve hazır bir sistem mi, yoksa toplama bir sistem mi istediğinizi yazarsanız, daha yararlı olur.
U uaardil Decapat Katılım 16 Aralık 2020 Mesajlar 73 Daha fazla Cinsiyet Erkek 5 Haziran 2023 #3 Sekrax dedi: Sistemi ne için kullanacağınızı ve hazır bir sistem mi, yoksa toplama bir sistem mi istediğinizi yazarsanız, daha yararlı olur. Genişletmek için tıkla... Çok pardon. Oyun odaklı bir sistem toplamak istiyorum.
Sekrax dedi: Sistemi ne için kullanacağınızı ve hazır bir sistem mi, yoksa toplama bir sistem mi istediğinizi yazarsanız, daha yararlı olur. Genişletmek için tıkla... Çok pardon. Oyun odaklı bir sistem toplamak istiyorum.