50 bin TL telefon önerisi

Selenophilose

Hectopat
Merhaba. Şu an aktif olarak Samsung M52 kullanıyorum. Birkac yere yere dustu arkasi falan catlak 2-3 kere şarj soketi degisti. Ama telefonu 3 yıldır kullanıyorum daha bir kere donup kastigini görmedim. Sadece artik sarji cok hizli bitmeye basladi şu an cok modele tas cikarir. Bir yandan da değiştirmeye hevesim var. Pek oyun oynamam cok nadir genelde sosyal medya YouTube vs. aklimda S24+ var bir yandan da iOS kullanmak istiyorum biraz 15 veya 16e modelleri dikkatimi cekti. Bana S24+ daha mantikli geliyor ama 15 senedir Samsung kullanıyorum degistiresim var. Ya da M52'e yeni bir batarya alsam degistirsem daha iyi bir şarj performansi sunar mi? Şu an telefon takir takir calisiyor.

Merhaba. Şu an aktif olarak Samsung M52 kullanıyorum. Birkac yere yere dustu arkasi falan catlak 2-3 kere şarj soketi degisti. Ama telefonu 3 yıldır kullanıyorum daha bir kere donup kastigini görmedim. Sadece artik sarji cok hizli bitmeye basladi şu an cok modele tas cikarir. Bir yandan da değiştirmeye hevesim var. Pek oyun oynamam cok nadir genelde sosyal medya YouTube vs. aklimda S24+ var bir yandan da iOS kullanmak istiyorum biraz 15 veya 16e modelleri dikkatimi cekti. Bana S24+ daha mantikli geliyor ama 15 senedir Samsung kullanıyorum degistiresim var. Ya da M52'e yeni bir batarya alsam degistirsem daha iyi bir şarj performansi sunar mi? Şu an telefon takir takir calisiyor.
S25 bakmanız kesinlikle daha iyi.

Honor Magic7 Pro al geç.
Samsung zorunluysa S25+ al geç.

Honor Magic7 Pro al geç.
Samsung zorunluysa S25+ al geç.
Honor iyi telefonda sirf arkasi cok kotu gozukuyo diye almam acikcasi. 25+ inda 24+ dan farki yok sadece islemci farki var 24+ daha uygun mantikli.

Servise yollayip ücretiyle mevcut telefonunuzun pilini değiştirseniz de işinizi görmeye devam eder açıkçası.
Sarjinda iyilesme olur mu supheliyim acikcasi

iPhone 15 al geç hocam. Bütçen arttığında veya sıkıldığında satıp 15 Pro veya 16 Pro serisine geçersin.
15 inde 13 ve 14 den farki ne ayni nerdeyse.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı