50 bin TL telefon önerisi

Kerim1916

Picopat
Daha fazla  
Max 55K'ya kadar bütçe var. iPhone düz seriye gerek yok.
İşlemci, kamera, ekran önemli ve en az 120 Hz olması lazım.
Düşündüklerim: S25, S25 Plus, S24 Ultra, Honor Magic 7 Pro, Honor 400 Pro başka öneriniz varsa

Max 55K'ya kadar bütçe var. iPhone düz seriye gerek yok.
İşlemci, kamera, ekran önemli ve en az 120 Hz olması lazım.
Düşündüklerim: S25, S25 Plus, S24 Ultra, Honor Magic 7 Pro, Honor 400 Pro başka öneriniz varsa
Honor Magic 7 Pro hepsinden iyidir.

Gündelik kullanım için S25 Plus daha iyi. Daha ince, daha hafif, performans biraz daha iyi. Kamera konusunda Honor daha iyi.renk olarak honor 10 bit kullaniyormus 1 artısı.
Telefonları Epey'den karşlaştırıp kağıt üzerindekileri okumak kadar saçma bir şey görmedim. Önemli olan kağıtta yazan değil pratikte ne olduğu. Honor Magic 7 Pro çok daha iyidir.

Telefonları Epey'den karşlaştırıp kağıt üzerindekileri okumak kadar saçma bir şey görmedim. Önemli olan kağıtta yazan değil pratikte ne olduğu. Honor Magic 7 Pro çok daha iyidir.

Hangi konularda daha iyi acaba? Honor Magic 7 Pro bence de çok iyi cihaz fakat gündelik kullanımda S25 Plus'ın daha iyi olduğunu düşünüyorum. Batarya Honor'da kağıt üzerinde daha iyi olsa da hemen hemen aynı süre gidiyor.kamera olarak daha öne çıkıyor honor.

Son düzenleme:
Hangi konularda daha iyi acaba? Honor Magic 7 Pro bence de çok iyi cihaz fakat gündelik kullanımda S25 Plus'ın daha iyi olduğunu düşünüyorum. Batarya Honor'da kağıt üzerinde daha iyi olsa da hemen hemen aynı süre gidiyor.kamera olarak daha öne çıkıyor honor.
Genel olarak her konuda daha iyi. Samsung'un tek iyi yanı güncelleme ömrü o kadar.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı