50 bin TL telefon önerisi

Bütçe
50000

Troxim1

Zeptopat
Daha fazla  
Arkadaşlar, 50 bin TL bandında işlemcisi güçlü telefon arıyorum. Gerek oyun gerek günlük kullanım için aklımda Realme GT 7 Pro ve Xiaomi 15T Pro var. İkisinin de işlemcisi piyasadaki en iyi işlemcilerden, fakat kararsız kaldım. Hangisi daha iyi diye bazı testlerde Snapdragon 8 Elite daha üstün basıyor, bazılarında MediaTek 9400+ ve Xiaomi'nin kamerası da bu fiyat bandında en iyi kameralardan. Ama kamera çok umurumda değil. Hangi işlemci daha çok ısınır ve hangisi daha iyi performans verir? Tavsiyeniz var mı?

60.000 TL'ye çıkabilirsen

Arkadaşlar, 50 bin TL bandında işlemcisi güçlü telefon arıyorum. Gerek oyun gerek günlük kullanım için aklımda Realme GT 7 Pro ve Xiaomi 15t Pro var. İkisinin de işlemcisi piyasadaki en iyi işlemcilerden, fakat kararsız kaldım. Hangisi daha iyi diye bazı testlerde Snapdragon 8 Elite daha üstün basıyor, bazılarında MediaTek 9400+ ve Xiaomi'nin kamerası da bu fiyat bandında en iyi kameralardan. Ama kamera çok umurumda değil. Hangi işlemci daha çok ısınır ve hangisi daha iyi performans verir? Tavsiyeniz var mı?

Hocam konuyu yanlış yerde açmışsınız. Telefon tavsiyeleri kategorisine aktarılırsa daha iyi olur.

Realme GT 7 Pro ile Galaxy S25'de aynı işlemci var , s25'in ön kamerasında 4k mevcutmuş ama kamera çok önemli değil demişsin bataryada Realme'nin bataryası 6500 mah imiş , bu çok iyi bir değer. Uzun süre kullanacaksanız S25'in çok uzun süre güncelleme desteği olacak. Hepsi android 15 ile geliyor ama Realme için 3 büyük güncelleme alacağı yazıyor. Ben S25'i tercih ederdim ama siz çok oyun oynuyorsanız Realme tercih edebilirsiniz bataryası kapasite olarak çok iyi kalıyor diğerlerine göre.

Realme GT 7 Pro ile Galaxy S25'te aynı işlemci var, S25'in ön kamerasında 4K mevcutmuş ama kamera çok önemli değil demişsin bataryada Realme'nin bataryası 6500 mAh imiş, bu çok iyi bir değer. Uzun süre kullanacaksanız S25'in çok uzun süre güncelleme desteği olacak. Hepsi Android 15 ile geliyor ama Realme için 3 büyük güncelleme alacağı yazıyor. Ben S25'i tercih ederdim ama siz çok oyun oynuyorsanız Realme tercih edebilirsiniz bataryası kapasite olarak çok iyi kalıyor diğerlerine göre.

Hocam Realme'ye ne kadar güncelleme geleceğini biliyor musunuz yani hem güçlü hem de beni 5 6 yıl idare edecek telefon arıyorum S25 güzel ama bataryası 4000MAH bu çok düşük değil mi ve fiyatı da 57 bandında bütcemi aşıyor. MediaTek Dimensity 9400+ veya SD 8 Elite hangisi daha güçlü ve daha az ısınıyor bilginiz var mı?

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı