50 bin TL telefon önerisi

Bütçe
50.000

Punisher_TR

Hectopat
Daha fazla  
Merhaba arkadaşlar bütçe 50.000 TL. Bu fiyatlara en iyi alınabilecek telefon hangisi sizce?

Son düzenleyen: Moderatör:
Samsung geşmişiniz var ise Samsung S25 veya biraz daha artırıp S25 Plus öneririm.

Bütçenize uygunsa magic 7 Pro öneririm.

Bu telefona sahiptim arayüzüne hiç alışamadım hiçbir istediğim akıllı saatle uyumlu değildi Samsung Watch 8 vs. İle o nedenle satıp Samsung S25 Ultra siparişi verdim. Hem de 7 yıl güncelleme alacağıda cabası.

Bu telefona sahiptim. Arayüzüne hiç alışamadım. Hiçbir istediğim akıllı saatle uyumlu değildi. Samsung Watch 8 vs. ile. O nedenle satıp Samsung S25 Ultra siparişi verdim. Hem de 7 yıl güncelleme alacağıda cabası.

Arayüze alışma kısmı kişisel bir şey bence. Bende daha önce denemiş biri olarak beğeniyorum. 7 yıl güncelleme desteği güzel bir artı fakat 4 yıl yazılım, 5 yıl güvenlik güncellemeninde gayet yeterli olduğunu düşünüyorum. Zaten S25 Ultra ve magic 7 Pro fiyatları bir olmadığından dolayı bir tutmama taraftarıyım. Uyumluluk konusunda ise bir şey diyemem. Farklı markalar ile denemek daha mantıklı olabilir o konuda.

iPhone 16, magic 7 Pro, Vivo X300 alabileceğin en iyi cihazlar.

Bunlar haricinde, S25 Plus alınabilir, Xiaomi Mi 17 alınabilir ( tableti satınca 55'lere geliyor indirim kuponuyla vs )

Bunları alamıyorsanız 50 bin vermenizin bir mantığı yok, yani 55'lere çıkamıyorsanız 40 da vermeyin 50 de vermeyin, S25FE alıp geçin.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı