50 bin TL'lik sistem önerisi

denizgulesci

Femtopat
Daha fazla  
Merhaba. Hazır sistem veya kendim bir kasa toplamayı düşünüyorum. Bütçe 50 bin, önerilerinizi yazar mısınız?

MMOFPS yanlış bilmiyorsam CS2 tarzı oyunlardı.
https://www.akakce.com/ram/en-ucuz-...-cl30-pvv516g60c30-ddr5-fiyati,774247849.html (2x)
Toplamda 52.241TL

Şöyle bir hazır sistem bulmuştum ben de. İşlemci 7600e yükseltip, ramleri de 32gb yapmayı düşünmüştüm.

7800x3d li sistem yerine bu mu hocam çok isterseniz işlemciyi ryzen 7 9700x yapın ekran kartını 4070 alın arkadaşın önerdiklerini değişerek.
Çok anlamadığım için hem bilgi almak hem de almışken daha iyi bir şey almayı düşündüğümden soruyorum.

Çok anlamadığım için hem bilgi almak hem de almışken daha iyi bir şey almayı düşündüğümden soruyorum.
Toplayabileceğin neredeyse en iyi sistem yani 7800x3d l3 önbellekle boğulmuş fps oyunları için en iyi işlemci eğer ekran kartını geliştirceksen ve fps oyunlarımdaki fps bir nezle önemli değil ise işlemciyi dediğim gibi 9700x ve ekran kartını 7900 xt yapabilirsin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…