50 bin TL'ye 2. el RX 7600 XT R7 7700X sistem alınır mı?

EyüpTarık

Decapat
Daha fazla  
( Kasa)
MSI B650 Gaming Plus Wi-Fi 6000MHz(OC) DDR5 soket AM5 M.2 HDMI DP ATX anakart.
AMD Ryzen7 7700X işlemci.
AMD Radeon RX 7600 XT 16 GB ekran kartı.
Corsair 64 GB 32x2 5200 MHz RAM.
Goodram 1TB 5000 MB X 3200 MB. SSD.
Game booster Titan 360 sıvı soğutma.
Vento VG20al 850W Power RGB kasa.

( Monitör). Game booster 200 Hz 23 inç kavisli Curved monitör)
Bütün parçaların faturaları mevcuttur, her birleşeninin kutusuyla beraber verilecek.

Fiyat 50.000

Dosya Ekleri

• IMG_3948.jpeg
    242,9 KB · Görüntüleme: 13
  • IMG_3947.jpeg
    134,2 KB · Görüntüleme: 12
Son düzenleyen: Moderatör:
Bana kalırsa fiyatı fazla. Monitörde zaten kalitesiz marka, fiyata çok bir etkisi yok. Ayrıca ne için kullanıcaksın bu sistemi? Oyun için ise 64 GB RAM gereksiz kaçıyor, 32 GB RAM yeterli olur. 64 GB RAM ile 32 GB RAM arasında en kötü 5000 lira fark oynar, işine yaramayacak şeye para vermekte hoş olmaz.

Çok teşekkür ederim hocam, fazla bilgim yok 65'ten 50'ye düştü adam.Sen fazla demeseydin yarın alacaktım.İnstagram üzerinden sana bir şey sorabilir miyim kasayla ilgili ? @tariikozcelik

Çok teşekkür ederim hocam, fazla bilgim yok 65'ten 50'ye düştü adam. Sen fazla demeseydin yarın alacaktım. Instagram üzerinden sana bir şey sorabilir miyim kasayla ilgili? @tariikozcelik

Hocam Instagram kullanmıyorum, forum üzerinden her şeyi sorabilirsin, ben ve diğer arkadaşlar elimizden geldiğince yardımcı olmaya çalışırız. Farklı bir şeyle ilgiliyse yeni konu açıp etiketleyebilirsin.

Çok teşekkür ederim hocam, fazla bilgim yok 65'ten 50'ye düştü adam. Sen fazla demeseydin yarın alacaktım. Instagram üzerinden sana bir şey sorabilir miyim kasayla ilgili? @tariikozcelik

50k bütçen varsa sana hemen sıfır sistem atabilirim. Monitor hariç 50k mı yoksa monitor dahil mi? Ayrıca diger arkadaşında dediği gibi monitor en kötü marka. Alırken AOC'dan şaşmayın.

Hocam peki bu sistem nasıl? 2 aylık.
Kasayı 40.000 TL'ye veriyor
Extra olarak monitörü de alacağım ben sadece kasa 40.000

50k bütçen varsa sana hemen sıfır sistem atabilirim. Monitor hariç 50k mı yoksa monitor dahil mi? Ayrıca diger arkadaşında dediği gibi monitor en kötü marka. Alırken AOC'dan şaşmayın.

Çok iyi olur hocam CS2, Call of Duty serisi oynuyorum ops 6, 7, Warzone.

Dosya Ekleri

• IMG_4033.jpeg
    152 KB · Görüntüleme: 7
Son düzenleme:
Hocam peki bu sistem nasıl? 2 aylık.
Kasayı 40.000 TL'ye veriyor.
Extra olarak monitörü de alacağım ben sadece kasa 40.000

Sistem DDR4 sifiri cok cok daha ucuza toplanir. Mesela hocam kendimden ornek vereyim, ben 7800x3D, taichi RX 6800 XT ve MAG X670E Tomahawk gibi parcalarin bulundugu, performans acisindan nispeten orta-ust segment diyebileceğim ve parca kalitesi olarak da tepe modelleri tercih ederek kendime 2.el PC topladim ve yaklasik olarak 43-45 bin lira harcadim, tabii birkaç ay gectigi icin ustunden fiyatlari biraz artmis olabilir ama anladigim kadariyla sende sifir almak yerine 2.el tercih edip, ayni butcedeki sifir bilgisayarlardan daha iyi bir şey istiyorsun galiba. Açıkçası bence hazir kasım indirimleri geliyor, ya guzel sifir hazir sistem paylasirlar veya ayri ayri toplarsan eger kesinlikle cok daha iyi bir sistem cikartirsin.

Hocam varsa instagramınız topladığım bir sistem var onu atsam size buradan bildirim gelince göremiyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…